Aparat za vakumiranje SOLIS Vac Premium, 110W, sivi

Osnovne značajke
Solis Vac Premium je sustav za vakuumsko pakiranje s mnogo naprednih funkcija za one koji žele smanjiti bacanje hrane i uštedjeti novac čuvanjem hrane do 4 puta dulje bez upotrebe konzervansa.
Uređaj ima 2 načina rada za suhu i vlažnu hranu, a nudi čak i naprednu funkciju Pulse Vacuum za...
109,00€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 37938

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Aparat za vakumiranje SOLIS Vac Premium, 110W, sivi
109,00€
Opis
Solis Vac Premium je sustav za vakuumsko pakiranje s mnogo naprednih funkcija za one koji žele smanjiti bacanje hrane i uštedjeti novac čuvanjem hrane do 4 puta dulje bez upotrebe konzervansa.
Uređaj ima 2 načina rada za suhu i vlažnu hranu, a nudi čak i naprednu funkciju Pulse Vacuum za vakuumiranje osjetljive hrane. Ova funkcija omogućuje potpunu ručnu kontrolu procesa vakumiranja osiguravajući da hrana nije izložena prevelikom pritisku.
Nakon vakuumiranja, funkcija Seal na zahtjev odmah zatvara vakuumiranu hranu. Od velike je pomoći kada jednostavno želite napraviti vrećicu od rola i stoga trebate zapečatiti jedan kraj vrećice.
Koristite role i vrećice širine do 30 cm za vakuumiranje hrane te hrane pohranjene u zatvorenim vakuum posudama uz pomoć usisnog crijeva kojim je uređaj opremljen.
Njegov se higijenski dizajn ogleda u poklopcu otpornom na otiske prstiju od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a upravljačka ploča koja se može očistiti od ostataka hrane istovremeno je jednostavna i higijenska. Integrirana ladica za kapanje pouzdano prikuplja vlagu koja se oslobađa iz vlažne hrane tijekom procesa vakuumiranja. Posuda za kapanje se može ukloniti radi lakšeg čišćenja.
Vakuumsko zatvorene vrećice također su savršeno prikladne za sous-vide kuhanje. Podignite svoje kuharske vještine na sljedeću razinu i istražite mnoge mogućnosti!
Napravljeno za svu hranu
Suha, vlažna, tvrda ili meka hrana, hrana osjetljiva na pritisak; ovaj napredni vakuumski uređaj opremljen je za sve to.
Pulsna vakuumska funkcija
Jednostavno vakuumirajte čak i hranu najosjetljiviju na pritisak pomoću posebne funkcije Pulse Vacuum.
Higijenski dizajn
Jednostavna za korištenje i čišćenje upravljačka ploča i posebno presvučeni poklopac od nehrđajućeg čelika koji ne ostavlja otiske prstiju.
Odvojiva posuda za kapanje
Višak vlage oslobođen od vlažne hrane skuplja se u uklonjivu ladicu za kapanje radi lakšeg čišćenja.
Uključeno usisno crijevo
Priloženo usisno crijevo omogućuje vakuumiranje hrane pohranjene u vakuumskim posudama.
Funkcija trenutnog brtvljenja
Funkcija Seal zaustavlja proces vakuumiranja i odmah počinje zatvarati vakuumiranu hranu.

TEHNIČKI PODACI:
Boja: Siva
Težina: 1,6 kg
Dimenzije (V x Š x D): 7 x 37 x 14,5 cm
Snaga: 110 W
Funkcionalnost: Suha, vlažna i osjetljiva hrana
Odvojena opcija vakuumiranja i brtvljenja: Da
Odvojiva posuda za kapanje: Da
Radni tlak: 0,8 bara
Pulsna funkcija: Da
Funkcija mariniranja: Da
Funkcija trenutnog brtvljenja: Da
Automatsko brtvljenje: Da
Ručno brtvljenje: Da
Jamstvo: 2 godine
Solis
Solis

Solis je brand koji se ističe svojim inovativnim kućanskim aparatima i rješenjima za pripremu hrane. Solis nudi širok raspon proizvoda koji obuhvaćaju različite aspekte kuhanja i pripreme hrane. Njihovi aparati uključuju blendere, miksere, tostere, aparate za espresso kavu, sokovnike, aparati za pripremu smoothieja i mnoge druge. Ono što čini Solis posebnim je njihova posvećenost inovacijama i tehnologiji. Njihovi aparati su opremljeni naprednim značajkama i funkcijama koje omogućuju korisnicima da postignu savršene rezultate pri pripremi hrane. Bez obzira jesi li ljubitelj glatkih smoothieja, kave s bogatom aromom ili tostiranih sendviča, Solis ti omogućuje da uživaš u vrhunskom iskustvu. Solis također stavlja veliki naglasak na kvalitetu izrade i dizajn svojih proizvoda. Njihovi aparati su elegantni, moderni i funkcionalni, što ih čini idealnim dodatkom za svaku kuhinju. Osim toga, Solis se također ponosi svojom pouzdanošću i dugotrajnom izdržljivošću, što osigurava da će njihovi proizvodi služiti korisnicima dugi niz godina.

Pregled svih Solis proizvoda

Povezani artikli

Top