Načini plaćanja na webu i u poslovnicama

 

Kupovina putem web shopa

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom

Naručeni proizvodi mogu se platiti online jednom od ovih kartica:

- jednokratno American Express, Mastercard, Visa ili Maestro.

- beskamatno do 10 rata American Express.

b) Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Z­el d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem internet bankarstva: HR4424070001100582698. Potrebno obavezno navesti poziv na broj.

c) Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Z­el d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem opće uplatnice: HR4424070001100582698. Potrebno obavezno navesti poziv na broj.

d) Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Z­el d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem virmana: HR4424070001100582698. Potrebno obavezno navesti poziv na broj.

Plaćanje web shop narudžbi pouzećem nije moguće.

 

 

Načini plaćanja u poslovnicama

a) Jednokratno: gotovinom, svim kreditnim i debitnim karticama

b) Obročna otplata bez kamata i naknada karticama:

 • American Express: do 10 rata*
 • PBZ Maestro: 2-10 rata, minimalni iznos 300 kn*
 • PBZ VISA: 2-10 rata, minimalni iznos 300 kn*
 • Diners: 2-12 rata
 • Erste Maestro Plus: 2-10 rata, minimalni iznos 200 kn
 • ZABA Mastercard i VISA: 6 rata, minimalni iznos 500 kn
 • ZABA Maestro: 6 rata, minimalni iznos 200 kn
 • Splitska banka Mastercard i VISA: 2-12 rata

c) Beskamatna kupovina do 24 rate PBZ:  American Express, VISA, Maestro

Kupovinu na 24 rate moguće je ostvariti samo na proizvode u našoj ponudi brandova Ulefone, Tronsmart, RKM, Magnat, Onkyo, Doogee, Focus, Minix, Lenco, Uni-T, Weller i Mykronoz.

d) Kredit:

 • Diners: 13-60 rata, godišnja kamata 10.15%, nema naknade za odobravanje kredita, minimalni iznos 500 kn
 • PBZ American Express: 24-60 rata, godišnja kamata 8,96%, trošak obrade kredita 1,5%, minimalni iznos kredita 1.000 kn
 • Splitska banka: VISA 3-24 rate, godišnja kamatna stopa 10,29% bez troška obrade kredita
(posljednja izmjena 13. 12. 2018.)

 

Sigurnost pri plaćanju

Chipoteka pruža najvišu razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta. Za zaštitu povjerljivih podataka pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je 256-bitni sigurnosni SSL (Secure Socket Layer) certifikat tvrtke RapidSSL®.
RapidSSL® je jedna od vodećih tvrtki u pružanju sigurnosnih rješenja za internet stranice, a njihovi certifikati su podržani u 99% internet preglednika.

Prilikom kupovine, svi vaši podaci zaštićeni su od pokušaja presretanja podataka između vašeg preglednika, našeg poslužitelja i pružatelja usluge kartičnog poslovanja.

Web stranice koje koriste ovaj oblik zaštite imaju zelenu boju unutar adresne trake pretraživača, bilo u obliku trake, lokota ili zelene tipke. Na početku svake kupovine, pritiskom na tu zelenu površinu pokazat će vam se podaci o zaštiti podataka. Pritiskom na tipku "Show certificate" (Pokaži certifikat) možete provjeriti da li su sve sigurnosne zaštite aktivne. Ukoliko uočite bilo kakve nepravilnosti, prekinite kupovinu, ugasite internet preglednik, ponovno ga pokrenite i nastavite s kupovinom.