NAČINI PLAĆANJA

Kupovina putem web shopa

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:


a) Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom

Naručeni proizvodi mogu se platiti online jednom od ovih kartica:

 • jednokratno Premium Visa (American Express), Mastercard, Visa ili Maestro.
 • beskamatno do 10 rata Premium Visa (American Express).
 • beskamatno do 24 rate Mastercard karticama Zagrebačke banke.

Kod plaćanja na rate, iznos narudžbe uvećan je za trošak obrade.

Konačan iznos narudžbe izračunava se nakon odabira načina plaćanja.

b) Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Z­el d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem internet bankarstva: HR4424070001100582698. Potrebno obavezno navesti poziv na broj.

c) Plaćanje pouzećem

Naručene proizvode možete platiti pouzećem kada vam naša dostavna služba dostavi paket. Plaćanje pouzećem u ovome trenu je moguće isključivo za gotovinu osobi koja vam dostavlja paket.

d) Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Z­el d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem opće uplatnice: HR4424070001100582698. Potrebno obavezno navesti poziv na broj.

e) Plaćanje virmanom (samo za pravne osobe)

Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Z­el d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku. Broj računa za uplate putem virmana: HR4424070001100582698. Potrebno obavezno navesti poziv na broj.


Načini plaćanja u poslovnicama

a) Jednokratno: gotovinom, svim kreditnim i debitnim karticama

b) Obročna otplata bez kamata i naknada karticama:

 • Premium Visa : do 10 rata*
 • PBZ Maestro: 2-10 rata, minimalni iznos 39,82 €* (300,02 kn)
 • PBZ VISA: 2-10 rata, minimalni iznos 39,82 €* (300,02 kn)
 • Diners: 2-12 rata
 • Erste Maestro Plus: 2-10 rata, minimalni iznos 26,54 € (199,97 kn)
 • ZABA Mastercard i VISA: 6 rata, minimalni iznos 66,36 € (499,99 kn)
 • ZABA Maestro: 6 rata, minimalni iznos 26,57 € (199,97 kn)
 • OTP banka Mastercard i VISA: 2-12 rata

c) Beskamatna kupovina do 24 rate PBZ:  Premium Visa, VISA, Maestro

Kupovinu na 24 rate moguće je ostvariti samo na proizvode u našoj ponudi brandova Ulefone, Tronsmart, RKM, Magnat, Onkyo, Doogee, Focus, Minix, Lenco, Uni-T, Weller i Mykronoz.


(posljednja izmjena 13. 12. 2018.)


Sigurnost pri plaćanju

Chipoteka pruža najvišu razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem interneta. Za zaštitu povjerljivih podataka pri njihovom slanju putem interneta, osiguran je 256-bitni sigurnosni SSL (Secure Socket Layer) certifikat tvrtke RapidSSL®.
RapidSSL® je jedna od vodećih tvrtki u pružanju sigurnosnih rješenja za internet stranice, a njihovi certifikati su podržani u 99% internet preglednika.

Prilikom kupovine, svi vaši podaci zaštićeni su od pokušaja presretanja podataka između vašeg preglednika, našeg poslužitelja i pružatelja usluge kartičnog poslovanja.

Web stranice koje koriste ovaj oblik zaštite imaju zelenu boju unutar adresne trake pretraživača, bilo u obliku trake, lokota ili zelene tipke. Na početku svake kupovine, pritiskom na tu zelenu površinu pokazat će vam se podaci o zaštiti podataka. Pritiskom na tipku "Show certificate" (Pokaži certifikat) možete provjeriti da li su sve sigurnosne zaštite aktivne. Ukoliko uočite bilo kakve nepravilnosti, prekinite kupovinu, ugasite internet preglednik, ponovno ga pokrenite i nastavite s kupovinom.

Top