Dostava

Dostavu vršimo na području Republike Hrvatske uključivo i sve otoke. Dostava se vrši putem dostavne službe GLS. 

Trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiksan i iznosi 4,99€ bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca

Rok isporuke u redovnim uvjetima* na području Republike Hrvatske je 1 ili 2 radna** dana od trenutka slanja e-mail obavijesti o predaji pošiljke dostavnoj službi, izuzev mjesta s posebnim režimom isporuke.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju redovnu obradu narudžbe u svim koracima, ispravan rad operativnog sustava, redovnu isporuku dobavljača te uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Ukoliko dođe do izvanredne situacije slijedom koje je moguće kašnjenje isporuke pošiljaka truditi ćemo se pravodobno obavijestiti svakog kupca o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka.

** Poseban raspored vožnje imaju otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. Molimo provjerite raspored i mogućnost dostave u rasporedu dostave.

Ukoliko niste zaprimili potvrdu da smo zaprimili Vašu narudžbu, provjerite pretinac neželjene pošte ili nas kontaktirajte na webnarudzba@chipoteka.hr.


Isporuka narudžbi

Zaprimljene uplate za web shop narudžbe radnim danom do 10h predajemo na isporuku dostavnoj službi isti dan u slučaju da su svi naručeni proizvodi dostupni na našem skladištu, uplate nakon 10h sljedeći radni dan, ukoliko nije drugačije navedeno na stranici proizvoda. Narudžbe koje su uplaćene preko vikenda i neradnog dana predajemo na obradu prvi sljedeći radni dan. Plaćene i obrađene web shop narudžbe predajemo na isporuku dostavnoj službi radnim danom od ponedjeljka do petka. Dostavna služba zaprimljene narudžbe isporučuje sljedeći radni dan, izuzev mjesta s posebnim režimom isporuke*, radnim danom od ponedjeljka do petka. 

Dostavna služba nije dužna nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već samo do ulaza u zgradu. Ne odgovaramo za kašnjenje isporuke od strane dostavne službe.

Za dogovor oko željenog termina isporuke molimo kontaktirajte dostavnu službu GLS na broj 01 2042 672. Prethodno se javite na mail webnarudzba@chipoteka.hr da Vam pošaljemo broj pošiljke.

* Poseban raspored vožnje imaju otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. Molimo provjerite raspored i mogućnost dostave u rasporedu dostave.

Top