Gimbal stabilizator INSTA360 Flow Creator Kit, za smartphone, bijeli

Osnovne značajke
Stabilizirajte snimke kretanja na svom pametnom telefonu s bijelim Flow Smartphone Gimbal Stabilizerom iz Insta360, koji ima kompaktan oblik, kao i ugrađeni selfie štap i mini tronožac. Lako se postavlja u jednom koraku, što vam omogućuje postavljanje bilo kojeg pametnog telefona od 2,5 do...
229,00€
12 x 19,08€24 x 10,21€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1975

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gimbal stabilizator INSTA360 Flow Creator Kit, za smartphone, bijeli
229,00€
Opis
Stabilizirajte snimke kretanja na svom pametnom telefonu s bijelim Flow Smartphone Gimbal Stabilizerom iz Insta360, koji ima kompaktan oblik, kao i ugrađeni selfie štap i mini tronožac. Lako se postavlja u jednom koraku, što vam omogućuje postavljanje bilo kojeg pametnog telefona od 2,5 do 3,3in širine u postolje za telefon, a njegov magnetski držač za telefon omogućuje jednostavno i brzo montiranje i demontažu. Upravlja se pomoću integriranog SmartWheela koji može povežite se s fotoaparatom kako biste omogućili kontrole zumiranja, okidača i načina rada.
Brza implementacija u 1 koraku
Flow je dizajniran za kreatore, vlogere, obitelji, a putnici mogu uz Flow dodati kinematografski štih sadržaju na svom telefonu. Uzdignite svoj pametni telefon u alat za stvaranje sadržaja uz Insta360 Flow, stabilizator koji pokreće AI. Samo ga jednom otvorite i krenite - nema potrebe za odvrtanjem ili čak pritiskanjem gumba za napajanje.
Sklopiv i prenosiv
Samo uzmite svoj telefon i Flow u pokretu - nije potrebna nikakva druga oprema.
Flow se kompaktno sklapa i lako stane u vašu torbu tako da možete uhvatiti najbolje trenutke života u hodu.
3-osna stabilizacija
Snimka s vašeg telefona nikada nije izgledala tako glatko. Flowova 3-osna gimbal stabilizacija poništava podrhtavanje vaših snimaka, od zore do sumraka.

Povezani artikli

Top