Punjač za laptop AKYGA AK-NU-13, univerzalni, 90W, 1.2m

Osnovne značajke
Akyga AK-NU-13 je univerzalno napajanje za različite tipove prijenosnih računala napaja se u rasponu od 18,5V / 19V / 19,5V / 20V i maksimalno 90W, sadrži set od 6 različitih izmjenjivih utikača. Čepovi se međusobno razlikuju po unutarnjim i vanjskim dimenzijama te prisutnosti zatika. Ovakvo...
32,77€ 246,91kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 51

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Punjač za laptop AKYGA AK-NU-13, univerzalni, 90W, 1.2m
32,77€ 246,91kn
Opis
Akyga AK-NU-13 je univerzalno napajanje za različite tipove prijenosnih računala napaja se u rasponu od 18,5V / 19V / 19,5V / 20V i maksimalno 90W, sadrži set od 6 različitih izmjenjivih utikača. Čepovi se međusobno razlikuju po unutarnjim i vanjskim dimenzijama te prisutnosti zatika. Ovakvo rješenje je posebno preporučljivo za ljude koji žele opskrbiti razne modele prijenosnih računala različitih marki, a da ne kupuju i nose mnogo različitih napajanja. Ako je potrebno, da biste uskladili napajanje s potpuno drugačijim asortimanom proizvoda, sve što trebate učiniti je samo promijeniti utikač.
Izlazni napon se automatski podešava nakon spajanja odabranog utikača. Kabel strujnog adaptera opremljen je visokokvalitetnom feritnom jezgrom koja sprječava i štiti uređaje od mogućih modusnih struja i visokofrekventnog šuma. Komplet zaštitnika (OVP, OTP, OPP, SCP i OCP) jamči potpuno siguran, stabilan rad kako napajanog uređaja tako i napajanja. Dodatnu sigurnost za opremu pruža tehnologija mekog pokretanja, koja neutralizira udar prvog udarca struje tijekom pokretanja uređaja.

Povezani artikli

Top