Napajanje RASPBERRY, original, za Raspberry Pi 5, USB C, 5A, crno

Akcija Uštedi -11%
Osnovne značajke
Izrađen s preciznošću, Raspberry Pi 27W USB-C napajanje predstavlja vrhunac kvalitete, nudeći neusporedivu isporuku napajanja (PD) za spektar PD-kompatibilnih USB-C naprava, s posebnom preporukom za Raspberry Pi 5 !
Predstavljamo Raspberry Pi 27W USB-C napajanje, vrhunac visokokvalitetne...
18,90€ **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 16,90€
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 14

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Napajanje RASPBERRY, original, za Raspberry Pi 5, USB C, 5A, crno
18,90€ * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 16,90€
Opis
Izrađen s preciznošću, Raspberry Pi 27W USB-C napajanje predstavlja vrhunac kvalitete, nudeći neusporedivu isporuku napajanja (PD) za spektar PD-kompatibilnih USB-C naprava, s posebnom preporukom za Raspberry Pi 5 !
Predstavljamo Raspberry Pi 27W USB-C napajanje, vrhunac visokokvalitetne PD (Power Delivery) tehnologije, posebno dizajniran za niz PD-omogućenih USB-C uređaja, te se visoko preporučuje za optimiziranje performansi Raspberry Pi 5 !

Visoka učinkovitost i svestranost:
Doživite vrhunsku učinkovitost koja prelazi 91%, s ovim napajanjem od 27 W koje predstavlja standardne PD načine rada kao što su 5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/2,25 A i 15 V/1,8 A.
Dodatno, ima prepoznatljiv prilagođeni način rada za Raspberry Pi 5, isporučujući impresivnih 5V/5A.

Jedna PSU, više aplikacija:
Različite mogućnosti napona ovog napajanja čine ga neprocjenjivim sredstvom za svaki dom, besprijekorno se integrirajući sa svim vašim kompatibilnim PD uređajima – od telefona i prijenosnih računala do mnogih drugih!
S ovom PSU vaš uređaj inteligentno komunicira s napajanjem kako bi odabrao potreban napon, osiguravajući optimalnu izvedbu.

Maksimizirajte svoj Raspberry Pi 5:
Kada je uparen s Raspberry Pi 5, ovo napajanje mijenja igru, pružajući 5V/5A i otključavajući puni potencijal i performanse ploče, jamčeći maksimalnu opskrbu strujom za USB uređaje.

Kvaliteta kojoj možete vjerovati:
Opremljena vrhunskim kondenzatorima, kao što su Rubycon visokonaponski i Panasonic niskonaponski, 27W PSU predstavlja simbol stabilnosti i pouzdanosti, osiguravajući dosljedan izvor napajanja.

Glavne značajke:
Službeni Raspberry Pi 27W USB-C napajanje
Dostupan s opcijama utikača za UK, Europu ili SAD
Prilagođena kompatibilnost s Raspberry Pi 5
Dizajniran za PD (Power Delivery) uređaje
Standardni PD načini rada uključuju 5V/3A, 9V/3A, 12V/2,25A i 15V/1,8A
Ekskluzivni prilagođeni način rada za Raspberry Pi 5 – 5V/5A
U ponudi u elegantnoj bijeloj ili elegantnoj crnoj boji

Paket uključuje:
1x Raspberry Pi 27W USB-C napajanje
Raspberry Pi
Raspberry Pi

Raspberry Pi je revolucionarna platforma koja je promijenila način na koji ljudi pristupaju programiranju, elektronici i stvaranju inovativnih projekata. Kao jedan od najpopularnijih jednokartičnih računara, Raspberry Pi je postao omiljeni alat za hobiste, studente, edukatore i profesionalce širom svijeta. Raspberry Pi kombinira moćan hardver, jednostavnost korištenja i fleksibilnost kako bi omogućio širok spektar mogućnosti. Bilo da se radi o stvaranju IoT (Internet of Things) uređaja, robotskih projekata, multimedijalnih centara ili razvoju softvera, Raspberry Pi nudi sve potrebne alate i resurse. Jedna od najvećih prednosti Raspberry Pi platforme je njezina otvorenost i podrška široke zajednice korisnika. Postoji mnoštvo projekata, tutorijala i foruma gdje korisnici mogu razmjenjivati ideje, rješavati probleme i inspirirati se međusobno. Raspberry Pi je stvorio prostor za kreativnost, inovacije i suradnju. Raspberry Pi dolazi s različitim dodacima i modulima koji omogućuju proširenje funkcionalnosti. Bilo da se radi o dodavanju senzora, kamera, zaslona ili bežične povezivosti, Raspberry Pi je prilagodljiv i pruža mogućnost da prilagodiš svoj projekt prema svojim potrebama.

Pregled svih Raspberry Pi proizvoda

Povezani artikli

Top