Nadzorna IP kamera set NEDIS SLNVR201CWT, 2x kamera, SmartLife, FHD 1080p, IP65, noćni vid, bijela

Akcija Uštedi -11%
Osnovne značajke
Ovaj pametni bežični NVR sigurnosni set nudi profesionalniji sigurnosni set koji je jednostavan za instalaciju. 2 Full HD 1080p kamere povezuju se bežično s baznom stanicom za sigurno pohranjivanje snimaka u zatvorenom prostoru na SATA tvrdom disku (nije uključen).
I kamere i bazna stanica...
269,00€ **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 239,00€
12 x 19,92€24 x 10,66€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 14

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Nadzorna IP kamera set NEDIS SLNVR201CWT, 2x kamera, SmartLife, FHD 1080p, IP65, noćni vid, bijela
269,00€ * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 239,00€
Opis
Ovaj pametni bežični NVR sigurnosni set nudi profesionalniji sigurnosni set koji je jednostavan za instalaciju. 2 Full HD 1080p kamere povezuju se bežično s baznom stanicom za sigurno pohranjivanje snimaka u zatvorenom prostoru na SATA tvrdom disku (nije uključen).

I kamere i bazna stanica napajaju se istosmjernom strujom s priloženim adapterima od 12 V, ali je komunikacija bežična. Bazna stanica povezuje se s internetom, koristeći Ethernet kabel za najpouzdanije rješenje.

Svaka kamera također funkcionira kao repetitor signala između bazne stanice i druge kamere kako bi se omogućila udaljenost do 100 metara između najudaljenije kamere i bazne stanice.

Bazna stanica se može spojiti na TV ili monitor pomoću HDMI ili VGA, a kontrolirati pomoću USB miša (uključen) kao i putem Nedis SmartLife aplikacije.

Kada se povežete s monitorom/TV-om, imate širok raspon opcija poput rasporeda snimanja po danu ili tjednu, detekcije pokreta, blokiranja privatnosti, digitalnog zumiranja i možete gledati do 8 kamera istovremeno (2 uključene, ali ovo može biti proširen sa SLNVRC01CWT).

Ovaj set se može instalirati u aplikaciju Nedis SmartLife, koja vam omogućuje da njime upravljate sa svog pametnog telefona, primate push obavijesti i postavite automatizaciju za aktiviranje drugih Smart proizvoda u asortimanu Nedis SmartLife.

Kamere podržavaju noćni vid, što osigurava da možete vidjeti slike danju i noću. Dvosmjerni audio (mikrofon i zvučnik) daje vam mogućnost slušanja i razgovora kroz kamere, a budući da su IP65 vodootporne, kamere su zaštićene od svih vremenskih uvjeta.


- Bežična veza između bazne stanice i kamera za jednostavnu instalaciju
- Bazna stanica s HDMI i VGA za spajanje na TV ili monitor
- Postavite dnevne ili tjedne rasporede za snimanje i/ili detekciju pokreta
- USB miš uključen za jednostavno upravljanje.
- Integrira se u aplikaciju Nedis® SmartLife za prikaz uživo na telefonu, obavijesti o detekciji pokreta ili za pokretanje drugih SmartLife proizvoda u automatizaciji.
- Kamere su Full HD 1080p i podržavaju noćni vid kao i dvosmjerni zvuk za slušanje i govor kroz kamere.
- Gledajte do 8 kamera u isto vrijeme (2 uključene, ali se mogu proširiti sa SLNVRC01CWT
- Podržano je snimanje u oblaku (na temelju pretplate).
- Prijenos uživo na Google Hub, Android Smartr TV ili Chromecast.
Nedis
Nedis

Nedis je poznati brend koji nudi širok spektar elektronike i električnih uređaja visoke kvalitete. Nedis proizvodi obuhvaćaju različite kategorije kao što su audio i video oprema, kućanski aparati, rasvjeta, računalna oprema, i mnogi druge. Bez obzira trebaš li prijenosni zvučnik za svoje putovanje, pametnu rasvjetu za svoj dom ili kvalitetne kabele za svoje elektroničke uređaje, Nedis ima širok asortiman proizvoda koji odgovara tvojim potrebama. Njihovi proizvodi nude visoku razinu funkcionalnosti po pristupačnoj cijeni, što ih čini popularnim izborom među potrošačima. Nedis je brend na koji se možeš osloniti kada je u pitanju elektronika i električni uređaji, nudeći ti izbor koji nadmašuje očekivanja.

Pregled svih Nedis proizvoda

Povezani artikli

Top