Kuhalo za vodu XIAOMI Electric kettle 2, 1.7l, bijelo

Osnovne značajke
Mi Electric Kettle 2 ima veliki kapacitet od 1,7L i može skuhati nekoliko šalica toplih napitaka bez dodavanja vode za zagrijavanje. Prokuhajte 8 šalica vode odjednom, dovoljno za cijelu obitelj. Poboljšani dizajn otvorene ručke, s prekidačem odmah ispod ručke, udoban je za držanje, a kuhalo...
40,00€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 5

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Kuhalo za vodu XIAOMI Electric kettle 2, 1.7l, bijelo
40,00€
Opis
Mi Electric Kettle 2 ima veliki kapacitet od 1,7L i može skuhati nekoliko šalica toplih napitaka bez dodavanja vode za zagrijavanje. Prokuhajte 8 šalica vode odjednom, dovoljno za cijelu obitelj. Poboljšani dizajn otvorene ručke, s prekidačem odmah ispod ručke, udoban je za držanje, a kuhalo je praktičnije za paljenje. Ima naprednu debelu aluminijsku grijaću ploču koja ravnomjerno zagrijava i kuha vodu.
Mi Electric Kettle 2 ima jednodijelno tijelo, koje se lakše čisti. Nema šavova na otvoru i mrežice za filter, što čišćenje čini praktičnijim i ne ostavlja kamenac. Poklopac je dizajniran s prstenom za kapanje, a kada je poklopac otvoren, kapljice vode iz pare vraćaju se u kuhalo. Ovaj dizajn sprječava prskanje vode. Visokokvalitetna konstrukcija s pažnjom na detalje: uključuje indikatorsko svjetlo prekidača, jednostavno otvaranje jednom rukom i bazu za omatanje kabela kako ne bi smetao prilikom uporabe.
Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi - vodeći brend za inovativne mobilne uređaje i pametne kućne uređaje. Xiaomi nudi visokokvalitetne pametne telefone, tablete, pametne satove, kućne uređaje i mnogo više, koji pružaju vrhunske performanse, elegantan dizajn i pristupačne cijene. Xiaomi proizvodi su intuitivni, pouzdani i pružaju visokokvalitetno iskustvo korisnika. Xiaomi pametni telefoni su poznati po svojoj visokoj kvaliteti, inovativnim značajkama i pristupačnim cijenama. Uz moćne procesore, velike zaslone, visokokvalitetne kamere i bogate značajke, Xiaomi pametni telefoni pružaju izvrsno korisničko iskustvo. Također, Xiaomi kontinuirano radi na razvoju novih tehnologija poput brzog punjenja, umjetne inteligencije i poboljšanja korisničkog sučelja kako bi korisnicima pružili najnovije inovacije. Uz pametne telefone, Xiaomi je također poznat po svojim pametnim kućnim uređajima. Njihov asortiman uključuje pametne utičnice, pametne kamere, pametne zvučnike i druge uređaje koji omogućuju korisnicima da upravljaju svojim domom na jednostavan i intuitivan način. Ovi uređaji se mogu povezati putem bežične mreže i upravljati putem pametnih telefona ili glasovnih asistenata, pružajući korisnicima veću kontrolu i udobnost u svakodnevnom životu.

Pregled svih Xiaomi proizvoda

Povezani artikli

Top