Kabel DELOCK, SATA int. data 0,3m FLEXI crni 83840

Osnovne značajke
Delock SATA FLEXI kabeli posebno su dizajnirani za korištenje u skučenim prostorima u šasiji. Iznimno su fleksibilni i mogu se saviti ili savijati prema potrebi, čak su mogući i čvorovi. Još jedna prednost je iznimna izdržljivost koja sprječava lomljenje ili slabost materijala kabela....
3,70€
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 11

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Kabel DELOCK, SATA int. data 0,3m  FLEXI crni 83840
3,70€
Opis
Delock SATA FLEXI kabeli posebno su dizajnirani za korištenje u skučenim prostorima u šasiji. Iznimno su fleksibilni i mogu se saviti ili savijati prema potrebi, čak su mogući i čvorovi. Još jedna prednost je iznimna izdržljivost koja sprječava lomljenje ili slabost materijala kabela. Korištenjem SATA FLEXI kabela kutni konektori više nisu potrebni; konektori se mogu lako saviti u svakom željenom smjeru. Kratki priključci pružaju veću fleksibilnost u skučenim prostorima i praktični su za korištenje, a metalne kopče osiguravaju da kabeli pouzdano sjednu na mjesto. Kabeli podržavaju brzine prijenosa podataka do 6 Gb/s i kompatibilni su s prethodnim SATA verzijama.

Specifikacija

Priključci:
1 x SATA 6 Gb/s 7 pinska utičnica ravna >
1 x SATA 6 Gb/s 7 pinska utičnica ravna
S metalnim kopčama
Brzina prijenosa podataka do 6 Gb/s
Kompatibilan prema dolje sa SATA 1,5 Gb/s i 3 Gb/s
Promjer kabela: 28 AWG
Boja: crna
Duljina uklj. priključci: ca. 30 cm
DeLock
DeLock

DeLock - spoji se s visokokvalitetnom tehnologijom. DeLock nudi inovativna i pouzdana rješenja za povezivanje, prijenos podataka i dodatnu opremu. Bez obzira trebaš li kabele, adaptere, priključke ili ostale komponente, DeLock ima sve što ti treba za tvoje računalne potrebe. DeLock proizvodi su visokokvalitetni, pružajući brz i stabilan prijenos podataka te sigurnu i pouzdanu vezu. Neka tvoja računalna oprema bude pouzdana, brza i funkcionalna uz DeLock kabele, adaptere, USB hubove i ostalu računalnu opremu koja će ti olakšati korištenje uređaja i pružiti optimalno iskustvo u radu s računalom.

Pregled svih DeLock proizvoda

Povezani artikli

Top