Miš FANTECH Crypto VX7 Sakura Edition Gaming, optički, 8000 DPI, rozi

Osnovne značajke
Fantech Crypto VX7 SAKURA EDITION ima ugrađen optički senzor s maksimalnom osjetljivošću do 8000 DPI, a dodatno ubrzanje i programabilni funkcijski prekidači u velikoj mjeri proširuju opcije igrača tijekom igre. Visokokvalitetno plastično kućište, jak kabl i dug radni vijek po razumnoj...
12,90€
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Miš FANTECH Crypto VX7 Sakura Edition Gaming, optički, 8000 DPI, rozi
12,90€
Opis
Fantech Crypto VX7 SAKURA EDITION ima ugrađen optički senzor s maksimalnom osjetljivošću do 8000 DPI, a dodatno ubrzanje i programabilni funkcijski prekidači u velikoj mjeri proširuju opcije igrača tijekom igre. Visokokvalitetno plastično kućište, jak kabl i dug radni vijek po razumnoj cijeni – to je ono što Fantech Crypto VX7 čini omiljenim medu korisnicima.
Senzor: Optički
Ubrzanje: Do 60 IPS / 15G
DPI: Podesivi od 200 do 8.000 DPI
Polling Rate: 125 Hz
Životni vijek/broj klikova: 10 milijuna klikova (Huano prekidači)
RGB: 4 boje LED
Tipke: 6 neovisno programabilnih
Kabl: Najlonski pleteni kabl, dužine 1.8 m
Veličina: 128 mm x 68 mm x 41 mm
Boja: roza
Fantech
Fantech

Fantech je brand koji se fokusira na proizvodnju gaming miševa, tipkovnica, slušalica, miš podloga i drugih perifernih uređaja namijenjenih igračima. Fantech gaming miševi dizajnirani su kako bi ti pružili preciznost, brzinu i udobnost tijekom igranja. Fantech gaming tipkovnice su opremljene s tasterima visokih performansi i pozadinskim osvjetljenjem koje omogućuje igranje u mraku. Fantech gaming slušalice pružaju izuzetan zvuk i udobnost tijekom dugih igraćih sesija. Fantech podloge za miš su dizajnirane s posebnim naglaskom na preciznost i kontrolu miša, što omogućuje glatko i precizno kretanje tijekom igre. Svi Fantech proizvodi proizvedeni su s visokom pažnjom prema detaljima i kvalitetnim materijalima koji osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost. Fantech je brand koji je posebno popularan među igračima zbog svoje pristupačne cijene i visokokvalitetnih performansi. Neka tvoja igra bude još zabavnija i uspješnija uz Fantech.

Pregled svih Fantech proizvoda

Povezani artikli

Top