Kabel UGREEN, Cat7 U/FTP, Ethernet, ravni, 8m

Osnovne značajke
*Ugreen Gigabit Ethernet kabel podržava brzinu prijenosa podataka do 600 MHz, mnogo brže od Cat 5 (100 MHz) ili Cat 6 (250 MHz). I brzina sinkronizacije do 10Gbps.
*Lan patch kabel je kompatibilan sa svim uređajima koji podržavaju RJ45 kao što su imac pro, Nintendo Switch, računalo, igraće...
8,70€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 215

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Kabel UGREEN, Cat7 U/FTP, Ethernet, ravni, 8m
8,70€
Opis
*Ugreen Gigabit Ethernet kabel podržava brzinu prijenosa podataka do 600 MHz, mnogo brže od Cat 5 (100 MHz) ili Cat 6 (250 MHz). I brzina sinkronizacije do 10Gbps.
*Lan patch kabel je kompatibilan sa svim uređajima koji podržavaju RJ45 kao što su imac pro, Nintendo Switch, računalo, igraće konzole, Xbox, PS3, PS4, TV Box, Freebox, mrežni pisači, prekidači, modem, ruteri, POE uređaji i više.
*Ovaj RJ45 patch kabel izrađen je od 4 oklopljene upletene parice (STP) bakrenih žica s dva RJ45 konektora na svakom kraju. U usporedbi s mrežnim Ethernet kabelom Cat 6, dodatna zaštita i poboljšana kvaliteta u upredanju žica pružaju bolju zaštitu od preslušavanja, šuma i smetnji koje mogu pogoršati kvalitetu signala.
*U usporedbi s okruglim kabelom, ravni ethernet kabel ne samo da vam pomaže da izbjegnete zapetljane kablove i štedi prostor, već također olakšava rukovanje kabelom kada se provlači ispod tepiha, vrata, rotirajućih krakova i ladica ili uz zidove.
*S ovim Cat 7 mrežnim kabelom lakše je jamčiti brzi prijenos podataka za pohranu u oblaku, poslužiteljske aplikacije, online igranje, online video streaming itd. Možete uživati u super brzoj brzini Etherneta kod kuće ili u uredu .

*U/FTP
*Oklopljena metoda: aluminijska folija +žica za uzemljenje
*Tip: Cat 7
*Jezgra žice: 32AWG bakar bez kisika
*Debljina kabla: 2,1 mm
*Vrsta veze: RJ45
*Metoda veze: 568B
*Brzina prijenosa: 10Gbps
*Širokopojasni: 600MHz
*Konektor: čisti bakar presvučen zlatom
*Sučelje: pozlaćeno kućište od čistog bakra s poklopcem otpornim na prašinu
* Metoda uvijanja: 8-žilni upleteni par
*Prošao američki Fluke test
*0,5 m-10 m: pakiranje vrećice od aluminijske folije
UGreen
UGreen

UGreen - tvoja prva stanica za vrhunsku elektroniku i dodatnu opremu. Otkrij širok asortiman proizvoda koji kombiniraju vrhunsku kvalitetu, inovativan dizajn i povoljne cijene. UGreen nudi širok asortiman proizvoda koji uključuju kablove, adaptere, punjače, nosače i druge dodatke za pametne telefone, tablete, računalne periferije, audio i video opremu te kućne mreže. Svi proizvodi odlikuju se vrhunskom izradom, pouzdanošću i kompatibilnošću s najnovijim tehnologijama. UGreen omogućuje jednostavno povezivanje i napajanje tvojih uređaja, pružajući ti pouzdanost koju zaslužujete. Otkrij sve što UGreen ima za ponuditi i uživaj u nevjerojatnoj funkcionalnosti i stilu.

Pregled svih UGreen proizvoda

Povezani artikli

Top