Joystick THRUSTMASTER T-Flight Hotas X

Osnovne značajke
THRUSTMASTER T-FLIGHT HOTAS X je softverski podesiv joystick i gas koji je kompatibilan s osobnim računalima i PS3 sustavima za realističnu simulaciju leta. Praktično se spaja izravno u USB priključak na vašem sustavu za trenutnu upotrebu. HOTAS (Hands on Throttle and Stick) joystick ima veliki...
79,90€
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Joystick THRUSTMASTER T-Flight Hotas X
79,90€
Opis
THRUSTMASTER T-FLIGHT HOTAS X je softverski podesiv joystick i gas koji je kompatibilan s osobnim računalima i PS3 sustavima za realističnu simulaciju leta. Praktično se spaja izravno u USB priključak na vašem sustavu za trenutnu upotrebu. HOTAS (Hands on Throttle and Stick) joystick ima veliki gas koji možete koristiti za kontrolu ubrzanja vašeg zrakoplova. Zaklopac za prigušivanje se može ukloniti tako da ga možete odvojiti kako biste ponovno stvorili stvarne uvjete pilotiranja.
Ovisno o vašem stilu igranja, zasigurno će vam se svidjeti ultraosjetljivi joystick koji reagira na lagane dodire. Uz čvršću palicu za upravljanje, pruža veći otpor kada je pomičete. Otpor T. Flight HOTAS X je podesiv prema vašim osobnim željama.
Kada ste usred ključne operacije, važno je vidjeti svoj položaj. Joystick ima POV prekidač koji vam omogućuje da odmah vidite sve što se događa oko vašeg aviona u igrama koje podržavaju ovu značajku. Mogu se programirati različiti pogledi, kao što su stražnji, lijevi, desni i vanjski pogledi.
Unutarnji čip pohranjuje sve vaše inRUČNE PRESETEin u upravljačku palicu, čak i ako je upravljačka palica isključena ili odspojena. Možete spremiti različite ručne postavke za svaku korištenu platformu. Upotrijebite tipku inMAPIRANJEin za izvođenje programiranja, kao što je promjena položaja tipki, preklapanje osi jedne s drugom ili prebacivanje dva smjera iste osi.
Značajke:
Regulator plina je realne veličine, uklonjiv i ergonomski dizajniran
Plug-and-Play veza omogućuje jednostavnu instalaciju sa svim značajkama koje su unaprijed konfigurirane za trenutno uzlijetanje
Okidač kočnice s brzim otpuštanjem (civilni let) (vojni let) i višetipka HAT (panoramski pogled)
Gumb MAPPING omogućuje prebacivanje svih funkcija između njih
Tipka PRESET omogućuje vam prebacivanje s jednog programa na drugi tijekom korištenja
Dvosustavna aerodinamička kontrola s rotirajućom ručkom (s integriranim sustavom zaključavanja) ili s progresivnom polugom nagiba
Visokoprecizni joystick ima podesivi otpornik
Unutarnja memorija omogućuje pohranjivanje programa čak i kada je joystick isključen
12 tipki je podesivo, a 5 osi je potpuno programirano
Široki naslon za ruke nudi optimalnu udobnost tijekom leta
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top