Igra za PS5, Ghostwire: Tokyo

Osnovne značajke
Tokijom vladaju smrtonosne nadnaravne sile kojima upravlja opasni okultist uslijed kojih stanovništvo Tokija nestaje u trenu. Udruži se s moćnim duhovnim bićem koje žudi za osvetom i ovladaj snažnim arsenalom sposobnosti dok pokušavaš otkriti mračnu istinu koja stoji iza brojnih nestanaka i...
49,90€
Dostupno manje od 5 kom
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Igra za PS5, Ghostwire: Tokyo
49,90€
Opis
Tokijom vladaju smrtonosne nadnaravne sile kojima upravlja opasni okultist uslijed kojih stanovništvo Tokija nestaje u trenu. Udruži se s moćnim duhovnim bićem koje žudi za osvetom i ovladaj snažnim arsenalom sposobnosti dok pokušavaš otkriti mračnu istinu koja stoji iza brojnih nestanaka i suočiti se s nepoznatim u igri Ghostwire: Tokyo.

Prekrasan i jezovit Tokio
Istraži jedinstvenu viziju Tokija kojeg je naglavačke izokrenula nadnaravna sila. Od ultra modernog gradskog pejzaža do tradicionalnih hramova i uskih uličica – jezovit, a opet tako lijep grad prepun je Yokaija – duhova gladnih osvete koji vrebaju ulicama.

Upoznaj legendarne znamenitosti, kao što su Prijelaz Shibuya i Tokyo Tower, koje su ostale smrznute u trenutku nestanka gradskog stanovništva te otputuj u nadrealno podzemlje i pokušaj spasiti svoju obitelj.

Realističnost svojstvena novim generacijama
Doživi Tokio okupan kišom u nevjerojatnoj grafici – na konzoli PlayStation 5 to je moguće zahvaljujući tehnologijama praćenja zraka svjetlosti i zvuku 3D AudioTech, svojstvenima za konzole nove generacije. Osjeti svu snagu svojih nadnaravnih vještina u svakoj borilačkoj sposobnosti i u svakoj kretnji svojega lika – to ti omogućuju jedinstvene dodirne povratne informacije i adaptivni okidači.

Razorne elementarne sposobnosti
Ovladaj kombinacijom nadogradivih elementarnih moći i vještinama hvatanja duhova pa sredi nadnaravnu prijetnju. Iskoristi svoje ezoterične sposobnosti, uspni se do najviših nebodera Tokija i lebdeći iznad ulica otkrij nove misije ili se čak obruši na neprijatelje.
Bethesda Softworks
Bethesda SoftworksUpoznaj svijet beskrajnih avantura i izvanrednih svjetova uz Bethesda Softworks, renomiranog razvojnog i izdavačkog studija u industriji videoigara. Bethesda Softworks je poznata po svojoj predanosti stvaranju dubokih i zanimljivih igara koje oduševljavaju igrače diljem svijeta. Pregled svih Bethesda Softworks proizvoda

Povezani artikli

Top