HDD Dock UGREEN, USB 3.0

Osnovne značajke
*Dock za tvrdi disk s dva ležišta ima funkciju izvanmrežnog kloniranja i omogućuje vam da napravite potpunu duplikaciju diska A na disk B bez potrebe za računalom. Savršeno za umnožavanje HDD/SSD, oporavak tvrdog diska, migraciju podataka, nadogradnju tvrdog diska, sigurnosno kopiranje...
50,00€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 24

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
HDD Dock UGREEN, USB 3.0
50,00€
Opis
*Dock za tvrdi disk s dva ležišta ima funkciju izvanmrežnog kloniranja i omogućuje vam da napravite potpunu duplikaciju diska A na disk B bez potrebe za računalom. Savršeno za umnožavanje HDD/SSD, oporavak tvrdog diska, migraciju podataka, nadogradnju tvrdog diska, sigurnosno kopiranje podataka.
*ova priključna stanica za USB 3.0 tvrdi disk može prenijeti 1G datoteke u sekundi. Dock je izgrađen sa SATA-III 6Gbps i USB 3.0 5Gbps vezom koja podržava UASP i ima 70% veću brzinu čitanja i 40% veću brzinu pisanja od konvencionalnog USB 3.0. S JMS561U čipsetom i napajanjem od 12V 3A, osigurana je brza i stabilna brzina prijenosa podataka.
*Docking stanica za tvrdi disk s 2 ležišta podržava dva HDD, SSD, SSHD pogona od 3,5 / 2,5 inča istovremeno do 24 TB (2* 12 TB). Plug & play i bez potrebe za instalacijom upravljačkog programa i alata. Potpuno kompatibilan sa svim računalnim operativnim sustavima kao što su Mac OS X, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / XP / Vista, Linux, Chrome OS, PS4 Pro, PS3, Xbox One, Smart TV, Router, telefoni / tableti s OTG-om itd.
*Kućište tvrdog diska od 3,5/2,5 inča ući će u stanje mirovanja kada dva pogona ne rade u roku od 15 minuta. Ovaj dizajn omogućuje diskovima da se prestanu okretati i dobar je za produljenje njihovog životnog vijeka. Vertikalni linijski dizajn dopušta da polovica tvrdih diskova bude izložena zraku. Dobro za odvođenje topline i izbjegavanje pregrijavanja. Mnogo je sigurnije.
*Ulaz: USB3.0-B ženski dock
*Izlaz: (7+15) pin SATA port
*Podržava UASP, SATA 3.0
*Podržava tvrdi disk od 2,5/3,5 inča SATA 12TB
*Offline kloniranje neovisno o računalu(A disk na B disk,
*A kapacitet manji od B kapaciteta
*Veličina: L162*W112*H61.5mm
*S adapterom za napajanje 12V 3A
*USB kabel 1m
UGreen
UGreen

UGreen - tvoja prva stanica za vrhunsku elektroniku i dodatnu opremu. Otkrij širok asortiman proizvoda koji kombiniraju vrhunsku kvalitetu, inovativan dizajn i povoljne cijene. UGreen nudi širok asortiman proizvoda koji uključuju kablove, adaptere, punjače, nosače i druge dodatke za pametne telefone, tablete, računalne periferije, audio i video opremu te kućne mreže. Svi proizvodi odlikuju se vrhunskom izradom, pouzdanošću i kompatibilnošću s najnovijim tehnologijama. UGreen omogućuje jednostavno povezivanje i napajanje tvojih uređaja, pružajući ti pouzdanost koju zaslužujete. Otkrij sve što UGreen ima za ponuditi i uživaj u nevjerojatnoj funkcionalnosti i stilu.

Pregled svih UGreen proizvoda

Povezani artikli

Top