Električni romobil SEGWAY Ninebot KickScooter F2 E, autonomija do 40km, brzina 25km/h, kotači 10in, crno-sivi

Osnovne značajke
Ninebot F2 Plus KickScooter koji pokreće Segway savršeno odgovara svakodnevnom putovanju na posao. S velikim dometom do 55 km i maksimalnom snagom motora od 800 W, lako možete krstariti gradom i pridružiti se svojim najdražima! F2 Plus vam nudi sve što vam je potrebno kao što su dvostruki...
599,00€
12 x 49,92€24 x 26,71€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 6

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Električni romobil SEGWAY Ninebot KickScooter F2 E, autonomija do 40km, brzina 25km/h, kotači 10in, crno-sivi
599,00€
Opis
Ninebot F2 Plus KickScooter koji pokreće Segway savršeno odgovara svakodnevnom putovanju na posao. S velikim dometom do 55 km i maksimalnom snagom motora od 800 W, lako možete krstariti gradom i pridružiti se svojim najdražima! F2 Plus vam nudi sve što vam je potrebno kao što su dvostruki kočioni sustav, ugrađeni pokazivači, sustav kontrole proklizavanja (TCS), gume koje se same obnavljaju i još mnogo toga. Zahvaljujući inteligentnim funkcijama i visokim performansama, F2 Plus postat će vaš osnovni alat!


Maksimalna brzina do 25 km/h (15.5 mph)
Maksimalni domet do 55 km (34.2 milja)
10-inčne pneumatske gume bez unutarnjih cijevi, sa slojem gela
2 kočnice: prednji disk i elektroničke stražnje kočnice
Maksimalan nagib uspona 20 %
Pogon na stražnje kotače s maks. snage 800W
Protuklizni sustav kontrole proklizavanja
Ugrađeni prednji i stražnji pokazivači smjera za sigurno putovanje
Segway
Segway

Segway je poznati brand koji je postao sinonim za inovativna prijevozna rješenja. Počevši od revolucionarnog samobalansirajućeg električnog transportera, Segway je proširio svoju liniju proizvoda na različite modele električnih romobila, bicikala i drugih osobnih prijevoznih sredstava. Njihovi proizvodi su vrhunske kvalitete, sigurni i pouzdani. Bez obzira tražiš li praktičan prijevoz za gradsku vožnju, rekreaciju ili avanturističke aktivnosti, Segway nudi raznolike modele koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika. Segway električni romobili su popularni električni prijevozni uređaji koji se sve više koriste u urbanim sredinama kao alternativa tradicionalnim prijevoznim sredstvima poput automobila, bicikala ili javnog prijevoza. Ovi romobili omogućuju brzo i praktično kretanje po gradu bez potrebe za vožnjom automobila ili hodanjem. Jedna od ključnih značajki Segway romobila je njihova samobalansirajuća tehnologija. Ovi romobili imaju senzore i giroskope koji automatski održavaju ravnotežu kako bi korisnicima bilo lakše upravljati i voziti romobil. Uživaj bez gužve uz Segway!

Pregled svih Segway proizvoda

Povezani artikli

Top