Električni romobil SEGWAY Ninebot E2E, autonomija do 25km, brzina 20km/h, kotači 8.1in, crno-sivi

Osnovne značajke
Za sve one koji traže ugodan, praktičan i pristupačan prijevoz na svakodnevnim kratkim relacijama - stigla je nova Segway E2 E serija sklopivih električnih romobila! Odlikuje ga moderan dizajn s velikim LED zaslonom, odlično iskustvo vožnje, pouzdana kvaliteta i visoka isplativost. Uz...
299,00€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 24,92€24 x 13,33€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Električni romobil SEGWAY Ninebot E2E, autonomija do 25km, brzina 20km/h, kotači 8.1in, crno-sivi
299,00€
Opis
Za sve one koji traže ugodan, praktičan i pristupačan prijevoz na svakodnevnim kratkim relacijama - stigla je nova Segway E2 E serija sklopivih električnih romobila! Odlikuje ga moderan dizajn s velikim LED zaslonom, odlično iskustvo vožnje, pouzdana kvaliteta i visoka isplativost. Uz autonomiju do 25 km*, lako ćete obaviti put u obližnju trgovinu, na posao, do škole ili fakulteta...
Za sigurnost u prometu, ugrađeno je prednje (2,1W) svjetlo i kočiono stražnje svjetlo, tubeless 8.1in čvrste gume otporne na bušenje te dvostruki kočioni sustav - elektronička kočnica (prednja) i bubanj kočnica (stražnja) koji će se pobrinuti za ugodnu i sigurnu vožnju.
Pokreće ga motor snage (nominalna/max.): 250W/450W koji će Vam bez poteškoća osigurati uspon do 12% nagiba. Što se tiče brzine, navedena je limitirana na 20km/h.
Pomoću mobilne aplikacije možete mijenjati brzine, pratiti udaljenost, zaključati svoj romobil, postaviti osvjetljenje, provjeriti status, provjeriti vaše osobne statistike vožnje i još mnogo toga.
Preporučuje se težina vozača do 90kg.
Brand Segway-Ninebot
Model E2 E
Snaga nominalna/max.: 250W/450W
Funkcije 3 brzine rada, aplikacija, dvostruki kočioni sustav, 8.1in tubeless gume, LED zaslon
Baterija 220Wh, Autonomija do 25km*
Dimenzije i težina 1070 × 445 × 1140 mm, sklopljen: 1140 × 445 × 500 mm,14.2 kg
Segway
Segway

Segway je poznati brand koji je postao sinonim za inovativna prijevozna rješenja. Počevši od revolucionarnog samobalansirajućeg električnog transportera, Segway je proširio svoju liniju proizvoda na različite modele električnih romobila, bicikala i drugih osobnih prijevoznih sredstava. Njihovi proizvodi su vrhunske kvalitete, sigurni i pouzdani. Bez obzira tražiš li praktičan prijevoz za gradsku vožnju, rekreaciju ili avanturističke aktivnosti, Segway nudi raznolike modele koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika. Segway električni romobili su popularni električni prijevozni uređaji koji se sve više koriste u urbanim sredinama kao alternativa tradicionalnim prijevoznim sredstvima poput automobila, bicikala ili javnog prijevoza. Ovi romobili omogućuju brzo i praktično kretanje po gradu bez potrebe za vožnjom automobila ili hodanjem. Jedna od ključnih značajki Segway romobila je njihova samobalansirajuća tehnologija. Ovi romobili imaju senzore i giroskope koji automatski održavaju ravnotežu kako bi korisnicima bilo lakše upravljati i voziti romobil. Uživaj bez gužve uz Segway!

Pregled svih Segway proizvoda

Povezani artikli

Top