Baza za volan THRUSTMASTER TX Servo Base, za XBOX/PC

Osnovne značajke
THRUSTMASTER TX Servo Base je samostalna verzija službenog Xbox One postolja upravljača hvaljenog TX Racing Wheela. Službeno licenciran za Xbox One, kompatibilan s računalom, TX Servo Base temelj je trkaćeg simulatora koji svaki igrač može konfigurirati prema svojim zahtjevima na obje...
279,90€ 2.108,91kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 23,33€24 x 12,48€
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Baza za volan  THRUSTMASTER TX Servo Base, za XBOX/PC
279,90€ 2.108,91kn
Opis
THRUSTMASTER TX Servo Base je samostalna verzija službenog Xbox One postolja upravljača hvaljenog TX Racing Wheela. Službeno licenciran za Xbox One, kompatibilan s računalom, TX Servo Base temelj je trkaćeg simulatora koji svaki igrač može konfigurirati prema svojim zahtjevima na obje platforme. Radi na Xbox Series X konzolama.
THRUSTMASTER QUICK RELEASE SUSTAV: Sa Thrustmaster Quick Release sustavom, možete se brzo prebaciti s jednog upravljača na drugi u nekoliko sekundi. Ovaj inovativni koncept omogućuje svim vlasnicima baza da ulažu samo u trkaće volane i uživaju u optimalnom realizmu u svim vrstama utrka.
SPREMNOST EKOSUSTAVA:
Kompatibilan s Xbox One i PC s odvojivim Thrustmaster volanima (599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition, TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-On, itd.).
Kompatibilan s Xbox One i računalom s Thrustmaster 3 Pedals Add-on (T3PA i T3PA-PRO - Thrustmaster 3 Pedals Add-on).
Kompatibilan na računalu sa svim kompletima USB pedala na tržištu (u igrama koje podržavaju više USB-ova).
Kompatibilan na konzoli Xbox One i računalu s TH8A mjenjačem (TH8A - Thrustmaster TH8 dodatak).
Kompatibilan na računalu sa svim USB izmjenjivačima na tržištu (u igrama koje podržavaju više USB-ova).
** Prodaje se zasebno
ČVRST I SVESTRAN SUSTAV PRIČVRŠĆIVANJA: Uključen je metalni središnji sustav pričvršćivanja, kompatibilan sa svim stolovima i drugim stolovima. Ugrađeni navoj za pričvršćivanje na sve trkaće kokpite.
SERVO MOTOR INDUSTRIJSKE KLASE BEZ ČETKICA:
Ispod haube je pravi industrijski servo motor bez četkica s inForce Feedbackin povratnom spregom i radom bez trenja koji pruža iznimno glatku i glatku povratnu informaciju, s kutom rotacije koji je podesiv do 900°. Zahvaljujući tišini motora, možete se usredotočiti na ono što je važno, a to su vrhunske performanse na cesti.
NOVI SUSTAV SA DVA POJASA:
Novi sustav s dvostrukim remenom pruža ultra-glatku i tihu povratnu silu s nevjerojatno osjetljivim, realističnim efektima, tako da stvarno osjećate cestu.
SRCE. HALLEFFECT ACCURATE TECHNOLOGY®
Thrustmasterovi razvojni timovi dodali su preciznost impresivnim performansama motora ugradnjom H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology®, koja uključuje beskontaktni magnetski senzor: to omogućuje 16-bitnu rezoluciju za 65.536 vrijednosti na volanu.
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top