Baza za volan THRUSTMASTER TS-PC Racer

Osnovne značajke
TS-PC Racer Servo Base je moćna tehnologija, baza za upravljače koja je napravljena s obzirom na performanse. Dizajnirana kao središnji element Thrustmasterovog vrhunskog trkaćeg ekosustava za osobna računala (Windows 10), baza TS-PC Racer kompatibilna je sa svim odvojivim THRUSTMASTER...
399,90€
12 x 33,33€24 x 17,83€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 11796

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Baza za volan THRUSTMASTER TS-PC Racer
399,90€
Opis
TS-PC Racer Servo Base je moćna tehnologija, baza za upravljače koja je napravljena s obzirom na performanse. Dizajnirana kao središnji element Thrustmasterovog vrhunskog trkaćeg ekosustava za osobna računala (Windows 10), baza TS-PC Racer kompatibilna je sa svim odvojivim THRUSTMASTER volanima.
TS-PC Racer Servo Base ima Force Feedback sustav koji uključuje 40-vatni servomotor bez četkica s Thrustmasterovim inovativnim ugrađenim MCE (Motor Cooling Embedded) sustavom hlađenja, koji omogućuje motoru da zadrži visoku razinu performansi čak i u najdužim uvjetima. virtualne trkaće utrke.
Servo baza TS-PC Racer sa svojim mješovitim sustavom s dvostrukim remenom i metalnom kugličnom osovinom za nesmetan rad omogućuje nevjerojatno glatke, potpuno osjetljive i iznimno tihe utrke.
Značajke:
Kompatibilan sa svim dodatnim Thrustmaster volanima
Servomotor bez četkica je snažan, precizan i pruža brzu povratnu informaciju
Turbo napajanje za impresivan servo motor od 40 W
Mješoviti sustav s dvostrukim remenom s metalnom osovinom s kugličnim ležajevima za super glatku i iznimno tihu utrku
Kompatibilan sa Thrustmaster TH8A zupčanikom, kao i TSS Sparco Mod ručnom kočnicom i TSS ručnom kočnicom Sparco Mod + progresivna ručna kočnica i prijenosnik za sekvence (prodaju se zasebno)
H.E.A.R.T magnetska tehnologija za kiruršku preciznost koja se s vremenom neće smanjiti
Kompatibilan s Thrustmaster T-LCM, T3PM, T3PA i T3PA-PRO pedalama (prodaju se zasebno)
Kompatibilan s računalom (Windows 10)
Thrustmaster
Thrustmaster

Thrustmaster je brand specijaliziran za visokokvalitetne igračke periferne uređaje, posebno namijenjene za gaming industriju. Thrustmaster se posebno ističe po svojim gaming volanima i upravljačima koji pružaju autentično iskustvo vožnje u igrama trkačkog žanra. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, precizni i ergonomski oblikovani, omogućavajući igračima da se potpuno urone u virtualni svijet vožnje. Bilo da se radi o profesionalnim igračima, entuzijastima ili casual igračima, Thrustmaster nudi širok raspon volana i upravljača prilagođenih različitim platformama i potrebama korisnika. Osim toga, Thrustmaster proizvodi i druge vrste igračke opreme, poput gaming slušalica, gamepada, joysticka i kontrolera, koji pružaju visoku preciznost, udobnost i napredne značajke za optimalno igranje. Njihova tehnologija kontrole pokreta, taktičkih vibracija i programabilnih gumba omogućuje igračima da ostvare potpunu kontrolu i užitak u igrama.

Pregled svih Thrustmaster proizvoda

Povezani artikli

Top