Zvučnici LOGITECH G560, 2.1, 120W

Osnovne značajke
Rasvjeta punog spektra vođena glazbom
Pogledajte svoju glazbu. Povežite se putem Bluetootha, 3,5 mm priključka ili USB-a i aktivira se ugrađeni G560 Audio Visualizer kako bi vaša glazba oživjela. Reakcija na nisku glasnoću je učinak mekog disanja. Jaka rasvjeta pulsira u ritmu - stražnja...
249,90€ 1.882,87kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 20,83€24 x 11,14€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Zvučnici LOGITECH G560, 2.1, 120W
249,90€ 1.882,87kn
Opis
Rasvjeta punog spektra vođena glazbom
Pogledajte svoju glazbu. Povežite se putem Bluetootha, 3,5 mm priključka ili USB-a i aktivira se ugrađeni G560 Audio Visualizer kako bi vaša glazba oživjela. Reakcija na nisku glasnoću je učinak mekog disanja. Jaka rasvjeta pulsira u ritmu - stražnja svjetla preuzimaju bas, a prednja srednje i visoke tonove.
RGB osvjetljenje koje reagira na igre
Doživite nove razine intenziteta tijekom igranja. LIGHTSYNC RGB uranja vas u akciju s automatskim svjetlosnim efektima vođenim igrama koji reagiraju na mnoge popularne igre. LIGHTSYNC će izbaciti svjetlo u skladu s eksplozijama u igri, neprijateljima koji se približavaju, nanesenoj šteti, učinjenom iscjeljivanju, posjećenim novim svjetovima i još mnogo toga.
Sveobuhvatan zvuk iz svakog kuta
Osjetite eksplozivnu akciju vršne snage od 240 W (120 W RMS) koja napaja subwoofer usmjeren prema dolje i dva satelitska zvučnika s laganim, metalnim drajverima velike čvrstoće. Čujte svaki detalj kako su zamislili dizajneri igre i zvuka iz ovog 2.1 sustava zvučnika. I to iz širokog raspona kutova, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu drajvera koji pruža golemu zvučnu sliku.
DTS: X Ultra surround zvuk
DTS: X Ultra renderira 3D zvučnu sliku za igre, tako da čujete svoje okruženje za igranje iz svakog kuta. Također s DTS: X Ultra, višekanalni izvori glazbe, poput 5.1 ili 7.1 surround zvuka, postaju višedimenzionalno iskustvo. Svaki kanal miksa zauzima jedinstvenu poziciju za povećani realizam.
Jedan zvučnik za sav vaš zvuk
Unaprijedite svoju opremu svestranim, lako dostupnim audio rješenjem. G560 povezuje se i miješa s više izvora: USB, 3,5 mm utičnica i Bluetooth. USB veza je potrebna za pravi digitalni audio, LIGHTSYNC RGB i DTS: X Ultra surround zvuk. Uz Logitech Easy-Switch možete se neprimjetno prebacivati ??između do 4 povezana uređaja.
Kontrole na dohvat ruke
G560 služi i kao audio kontrolni centar. Kontrola glasnoće je naprijed i u sredini. Bluetooth uparivanje se vrši pritiskom na gumb. Programabilna G-tipka kruži kroz svjetlinu boja prema zadanim postavkama i može aktivirati bilo što, od posebne mogućnosti u igri do pokretanja audio aplikacije putem LGS-a. Tipka za napajanje također je izravno nadohvat ruke na stražnjoj strani desnog satelitskog zvučnika.

Povezani artikli

Top