Xiaomi 14 je stigao! Uz 200€ popusta, ovaj uređaj postaje još privlačniji, omogućavajući ti da uživaš u svemu što nudi uz dodatne pogodnosti.

Krenimo od kamere. Xiaomi 14 dolazi s impresivnom 50 MP kamerom koja će te oduševiti svojom preciznošću i oštrinom slike. No, čarolija se događa zahvaljujući Leica Summilux leći koja dodaje poseban pečat fotografijama, čineći svaku snimku remek-djelom.

A kada je riječ o prikazu, Xiaomi 14 ne razočarava. Njegov 6.36" AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz osigurava besprijekoran vizualni doživljaj bez trzanja ili zamućenja, čineći aktivnosti poput pregledavanja weba, čitanja ili igranja video igrica nevjerojatno ugodnim i zadovoljavajućim.

Zaštita očiju također je od ključne važnosti, zbog čega Xiaomi 14 dolazi s TÜV Rheinland certifikatom za nisko plavo svjetlo. To znači da možeš uživati u ugodnom osvjetljenju bez brige za svoje oči, osiguravajući dugotrajno udobno iskustvo.

Što se tiče performansi, Xiaomi 14 pokreće se Snapdragon 8 Gen 3 procesorom, osiguravajući nevjerojatno brze i učinkovite radne procese. Dvostruki stereo zvučnici donose čist, visokokvalitetan zvuk koji dodatno obogaćuje tvoje iskustvo gledanja filmova, slušanja glazbe ili igranja igara.

A kada je riječ o trajnosti baterije, Xiaomi 14 neće te iznevjeriti. S kapacitetom od 4610 mAh, ovaj uređaj pruža dovoljno snage za sve tvoje svakodnevne aktivnosti. A tu je i podrška za 90 W brzo i 50 W bežično punjenje.

Ukratko, Xiaomi 14 je vrhunski uređaj koji nudi nevjerojatne značajke, izvanredne performanse i izuzetnu vrijednost za svoju cijenu, a uz dodatni popust od 200€, sada je pravo vrijeme da ga uživaš u sveukupnom iskustvu koje nudi. Ne propusti ovu priliku i unaprijedi svoje digitalno iskustvo uz Xiaomi 14!

Top