Vrijeme je za OnePlus 8T!

Vrijeme je za OnePlus 8T!

Boja koja se mijenja i nikad ne prestaje
Što čini OnePlus zaslon prvoklasnim? Izuzetna preciznost boja zbog kojih je svaki film stvarniji, svaka igra zablista i svaka fotografija oživi. A uz suptilne HDR 10+ gradijente, slike su uzbudljivije i primamljivije.

Lako za oči
S 1100 nita i 8192 razina automatske svjetline, svaki kadar izgleda prirodnije s poboljšanom jasnoćom za ugodno gledanje. Tvoji računi na društvenim medijima, fotografije i omiljene stranice na internetu nikada nisu bolje izgledali.

Nemojte nam vjerovati samo na riječ
A+ ocjena od tvrtke DisplayMate, HDR 10+ i SGS certifikacija

Toliko brzina, zapravo je nevjerojatno
Ogromna baterija od 4500 mAh napaja tvoj mobilni život tijekom cijelog dana. Ali je bitna i brzina. Zato je Warp Charge 65 naše najbrže rješenje za punjenje ikada. Uživaj u napajanju za cijeli dan u 15 minuta.

Pokreće ga zmaj
Postavljajući novo mjerilo performansi, vodeći Qualcomm® Snapdragon™ 865 pruža nevjerojatno veliku brzinu za obavljanje svakog zadatka. Optimiziran za performanse, fotografiranje i igranje, radi više ono što voliš za manje vremena.

Budućnost je u 5G mreži. Dobrodošli u budućnost.
Zamisli da preuzmeš jedan film u HD-u za samo 6 sekundi. To je 100 puta brže od 4G mreže. Zapravo, radi sve brže: strimanje filmova, preuzimanje svoje Spotify biblioteke i igranje igara. Svakog mjeseca ćeš uštedjeti gotovo cijeli dan.

Čekanje je stvar prošlosti
Još brže pristupi podacima koji su ti bitni: pregledaj fotografije, slušaj glazbu, gledaj filmove i sve ostalo. Dodirni i iskoristi UFS 3.1 – 3 puta je brži od UFS 3.0 a istovremeno je učinkovitiji.

Hladan iznutra i izvana
Posvećeni, višeslojni sustav hlađenja tijekom igranja igara hladi unutrašnjost čak i tijekom dugih perioda igranja - od igranja igara, gledanja filmova u 4K do strimanja uživo.

Da, vibrira - mnogo
Uz poboljšanu Haptics 2.0 tehnologiju, vibracije zaslona stvaraju osjećaj kao da pritišćeš fizički gumb. Povratne informacije dodira su savršene za objavljivanje na društvenim mrežama, intenzivno igranje igara ili obavijesti.

Toliko dobro zvuči da te pokreće
Zaroni u ocean prostranih zvučni pejzaža u 3D-u s potpunom podrškom za Dolby Atmos. Nosi sa sobom kino iskustvo gdje god kreneš s moćnim dvostrukim stereo zvučnicima.

Igranje igara je upravo postalo ozbiljno
Dizajnirano za vrhunske igrače, nadopuni  svoje igranje igara na mobilnom uređaju s potpuno novim alatima za igranje igara koji uključuju sprječavanje pogrešnog dodira i poboljšanu kontrolu obavijesti. Započni igru s Fnatic načinom, snimačem zaslona, plutajućim prozorom (za društvene medije) i još mnogo toga za imerzivno igranje.

Još više razloga za osmijeh
Od mjesta do lica, zauvijek bilježi svoje omiljene trenutke pomoću napredne kamere visoke razlučivosti od 48 MP. Savršena je za svakodnevne snimke ljudi i kućnih ljubimaca u zatvorenom prostoru i vani. Snimaj široko ili se približi za profesionalne fotografije i snimaj izuzetno glatke video zapise.

Proširi svoj svijet jednim dodirom
Svaka slika priča priču. Snimaj veći kadar s ekspanzivnom kamerom od 16 MP izuzetno širokog kuta od 123°. Od ogromnih vidika do dragocjenih grupnih fotografija, proširi svoje horizonte s trenutcima koji traju cijeli život.

Ostani ispred i u sredini
Nikad više nemoj propustiti savršeni selfie. Pomoću elektroničke stabilizacije slike (EIS), prednja kamera od 16 MP dinamički smanjuje podrhtavanje kamere čineći video zapis oštrijim i čistijim. Gdje god da kreneš, ti i tvoji prijatelji ste uvijek zvijezde zabave.

Predstavljamo zaslon koji je uvijek uključen
Tražili ste ga i dobili ste ga. Prema popularnoj potražnji, informacije se pojavljuju u stvarnom vremenu dok je tvoj OnePlus pametni telefon u pripravnosti. Jednostavno prilagodi, odaberi svoj omiljeni sat od standardnih do pametnih novih dizajna, uključujući Bitmoji, Insight i Canvas.

Magazine-Look galerija
Inspirirana klasičnim dizajnom magazina, osvježena galerija te još više približava tvojim dragocjenim fotografijama. Uokvireni motivom magazina, istražuj i kreći se kroz personalizirane kolekcije u spektakularnom novom rasporedu.

Ugrabi svoj novi OnePlus uz besplatnu i brzu dostavu i uživaj u iskustvu!

Vezani proizvodi