Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Upoznaj ZigBee!

Upoznaj ZigBee!

Moderan, pametan i štedljiv dom bliže je nego što misliš!

ZigBee je alternativni protokol za Wi-Fi koji nudi znatno nižu potrošnju energije i fokusira se na  niskoenergetsku i jeftinu komunikaciju. To omogućuje malim bežičnim senzorima da ostanu u funkciji i više godina na jednoj bateriji. ZigBee uređaji su štedljiviji, moderniji i koriste novi način enkripcije za podatke.

U Chipoteci te čekaju Nedisovi ZigBee uređaji po odličnim cijenama. Za početak potreban ti je ZigBee Smart gateway - pristupnik izravno povezuje s Wi-Fi mrežom. Jednostavno se instalira na Nedis® SmartLife aplikaciju i možeš povezati do 50 Nedis® ZigBee proizvoda s jednog pristupnika. Svaki povezani proizvod pojavit će se u aplikaciji SmartLife i može se uključiti u automatizaciju kao da je izravno povezan s Wi-Fi mrežom.

Poveži ZigBee Smart daljinski upravljač sa SmartLifeom kroz ZigBee pristupnik za potpunu kontrolu nad cijelom pametnom kućom, bez da dodirneš svoj pametni telefon. Svaka tipka može se programirati za upravljanje bilo kojim brojem Nedis SmartLife proizvoda.

Tu je i ZigBee Smart klimatski senzor koji mjeri sobnu temperaturu (0 - 40 ° C) i vlažnost (0 - 95%) u zraku i šalje te podatke u tvoju aplikaciju Nedis SmartLife. To ti omogućuje ne samo praćenje trenutne klime u sobi, već omogućava i osvrtanje na promjene temperature i vlažnosti za posljednji dan, tjedan ili mjesec.

ZigBee SmartLife detektor pokreta otkriva kretanje pomoću PIR (pasivnog infracrvenog) senzora gdje god želiš- u krugu od približno 30 m od Nedis ZigBee pristupnika. Kombinirajući ga s ostalim proizvodima u aplikaciji Nedis SmartLife, možeš pokrenuti bilo kakvo dodatno svjetlo, pametni utikač ili sirenu.

Pogledaj ponudu i pretvori svoj dom u pametni dom!

Vezani proizvodi