Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Stigao je Freefly VR Beyond!

Stigao je Freefly VR Beyond!

Novi set za virtualnu stvarnost: Freefly VR Beyond od sada u Chipoteci. Iskoristite i promotivni popust od 20% i uronite u svijet igara i 360 videa!

Freefly Beyond je set koji vaš smartphone pretvara u naočale za virtualnu stvarnost. 

Freefly Beyond je nova generacija Freefly VR uređaja koja je već prepoznata kao najbolja u VR gamingu. Savršen je poklon za sve ljubitelje mobilnih igara. Pregršt novih mogućnosti kojima je opremljen Freefly Beyond omogućavaju još bolju interakciju, povezivanje i realističniji prikaz, a dvostruki Crossfire okidači na uređaju omogućavaju lakše igranje 3D akcijskih igara.

Putem Freeflyja se možete igrati i s prijateljima, a nezaboravna iskustva u trodimenzionalnim svjetovima sada su - zahvaljujući nadograđenoj optici - još realističnija.

Uređaj je u potpunosti prilagodljiv vašem smartphonu: uzima u obzir veličinu, debljinu, položaj utora za slušalice i položaj ekrana. Opremljen je i ugodnim spužicama koje savršeno prianjaju na lice, ali ostavljaju mjesta za prozračivanje. 

Optika pruža nevjerojatnih 120 stupnjeva FOV (Field of View), najveći kut vidljivosti među mobilnim VR setovima.

Ostvarite promotivni popust od 20% na Freefly VR Beyond u trajanju od 18. do 28. veljače. Akcijska cijena će biti vidljiva na webu tijekom trajanja akcije. Popust se ne zbraja s drugim popustima. 

 

Vezani proizvodi