Sigurno plaćanje uz Garmin Pay™!

Sigurno plaćanje uz Garmin Pay™!

Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay koristit ćete ga više nego ikad prije.

Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja!

Plaćajte u trgovinama

Garmin Pay je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Garmin Pay omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata. Nemate novčanik? Nemate telefon? Nema problema.

Gdje radi  Gdje možete upotrebljavati Garmin Pay?

Gotovo svugdje gdje možete beskontaktno plaćati. Pripazite koje su trgovine uključene i provjerite popis kompatibilnih banaka i kreditnih kartica. Popis se stalno povećava.

Brza i jednostavna upotreba

Rješenju Garmin Pay možete jednostavno pristupiti u samo nekoliko brzih dodira na kompatibilnom Garmin satu. Unesite lozinku, odaberite odgovarajuću kreditnu karticu iz virtualnog novčanika, a zatim zapešće približite čitaču kartice i to je to. Ne trebate tražiti telefon, kartice ili gotovinu.

Privatnost i sigurnost

Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje. Zbog toga vas Garmin Pay štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. Stoga možete sa sigurnošću plaćati usluge.

Vaše kreditne kartice, vaše pogodnosti

Zahvaljujući rješenju Garmin Pay možete nastaviti kupovati istim karticama koje svakodnevno upotrebljavate. Garmin Pay radi s brojnim popularnijim kreditnim i debitnim karticama uključujući Visa® i MasterCard® kartice. Jednostavno ih dodajte u digitalni novčanik svog sata, a zatim nastavite iskorištavati pogodnosti i nagrade koje vam nudi vaša kartica.

Vezani proizvodi