Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Pokreni se uz Xiaomi!

Pokreni se uz Xiaomi!

Električni romobil + smartphone

Stigao je novi Xiaomi Mi 3 električni romobil!

Minimalistički dizajn daje elegantan, a na kraće udaljenosti putovat ćeš povoljnije i brže. 

Dolazi s 3 načina rada: pješački (0-5 km/h), standardni (0-20 km/h) i sportski način (0-25 km/h), a sadrži i Sleep mode koji se aktivira kada je energetska razina ispod 30% više od 10 dana te time produljuje životni vijek snažne baterije od 7650 mAh.

S njime možeš nikad jednostavnije prijeći distancu do 30 km s jednim punjenjem, a njegov snažan motor maksimalne jačine 600 W omogućuje ti jak uspon i na brdovitim dijelovima puta.

Izrađen je od aluminijske legure za poboljšanu toplinsku vodljivost te dolazi s 8.5“ prednjim i stražnjim gumama što pridonosi dobroj apsorpciji udaraca te bolju sposobnost prilagodbe podlozi.


Ovaj Xiaomi električni romobil zadovoljava sigurnosne standarde što je vidljivo u dvostrukom sustavu kočenja koji je opremljen „E-ABS anti-lock“ sustavom koji skraćuje distancu kočenja. Stražnja dvostruka kočnica nudi učinkovito kočenje i brzu reakciju te produljuje vijek trajanja kočnica, čineći vožnju sigurnijom. Ne samo da skuter sadrži LED stražnje svjetlo upozorenja, već i prednje reflektorsko svjetlo te bočne reflektirajuće površine koja te dodatno štite prilikom vožnje.

Poveži ga s pametnim telefonom te preko Mi Home aplikacije zabilježi podatke o tvom Xiaomi Mi 3 električnom romobilu. LED zaslon koji se nalazi na romobilu idealan je pokazatelj najvažnijih značajki tijekom vožnje poput: brzine, baterije, kilometraže te načina rada. 


Njegov zanimljiv i upečatljiv izgled dodaje ljepotu tvom životu u svako doba i kamo god kreneš, a ukupne težine samo 13 kg, čini ga prikladnim i praktičnim dodatkom na putovanju.

Naruči online uz brzu i besplatnu dostavu i požuri jer su količine ograničene!

Vezani proizvodi