Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Novi modeli ECOVACS Deebot robotskih usisavača!

Novi modeli ECOVACS Deebot robotskih usisavača!

Pogledaj ponudu!

Chipoteka ti donosi ekskluzivnu ponudu novih ECOVACS Deebot robotskih usisavača! Počasti se novom razinom čišćenja, izaberi model koji ti najviše odgovara i uživaj u slobodnom vremenu dok tvoj robot marljivo čisti!

ECOVACS Deebot N8+ koristi OZMO™ tehnologiju za istovremeno usisavanje i brisanje podova. Stvara detaljnu i lasersko preciznu sliku tvojih podova, prepoznaje tepihe i temeljito čisti sve vrste podova - tepihe, laminat, PVC, parkete i pločice.
U paketu dolazi i s kompaktnom stanicom za automatsko pražnjenje - to znači da ona sama prazni tvoj novi robotski usisavač, a na tebi je da svakih 30-ak dana promijeniš njenu ekološki prihvatljivu vrećicu za prašinu.

ECOVACS Deebot N8 Pro maher je u sprječavanju sudara, zaglavljivanja i zapetljavanja! 3D tehnologija u stvarnom vremenu otkriva sve prepreke, a za to je zaslužan algoritam 3D skeniranja koji se koristi i u modernom prepoznavanju lica. Usisava i briše podove u jednom potezu, a njegova biserno bijela stanica za automatsko pražnjenje uvelike ti olakšava sav posao!

ECOVACS Deebot N8 Pro+ savršen je ukućanin - marljiv, pedantan i tih! Uživaj u njegovim vrhunskim značajkama kao što su snažno usisavanje savršeno za neposlušne dlake kućnih ljubimaca, uklanjanje prašine (čak i s tepiha!), detaljno mapiranje tvog doma, dugotrajna i jaka baterija i mnoge druge!

ECOVACS Deebot N8 Pro+ i N8+ dostupni su isključivo za kupnju putem webshopa.

Izaberi model koji ti najviše odgovara i naruči uz brzu i besplatnu dostavu!

 

Vezani proizvodi