Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Motorola smartphonei na akciji!

Motorola smartphonei na akciji!

Motorola je napravila pravi comeback!
Biraj između Motorola G 5G, G Pro ili G9 Power modela, odaberi koji ti najviše odgovara te naruči uz brzu i besplatnu dostavu!

Moto G 5G moćan je smartphone suptilnog dizajna, impresivne stražnje kamere od 48 MP i dugotrajne baterije. Uz 5G brzinu interneta možeš skidati svoje omiljene filmove u par sekundi, ali i igrati igrice bez zastajkivanja slike.

Snimi izvanredne kadrove u svakoj situaciji s trostrukim sustavom kamere s ugrađenom inteligencijom koju nudi Motorola G Pro. U paketu dolazi s olovkom s kojom možeš nikad jednostavnije retuširati slike ili pisati. Uroni u svoje omiljene filmove ili glazbu jer ovaj mobitel sadrži dvostruke stereo zvučnike s Dolby tehnologijom koja isporučuje snažan i kristalno čist zvuk.

Motorola G9 Power dolazi s masivnim 6.8" IPS LCD ekranom i internom memorijom od 28 GB koja ti daje dovoljno prostora za spremanje svih svojih omiljenih fotografija, glazbe i filmova. Stražnja kamera od 64 MP i selfie kamera od 16 MP osigurat će ti super kvalitetne i bistre fotografije, a snažna baterija od 6000 mAh dopušta ti dugotrajno i nesmetano korištenje.

Vezani proizvodi