Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Logitech Digital Wellness

Logitech Digital Wellness

Bolja ergonomija, veća produktivnost!

Zanemaruješ činjenicu da trećinu svog dana provodiš radeći, odnosno da većinu tog vremena provodiš sjedeći za računalom?

Vrijeme je za promjenu.

ZDRAVLJE NA RADNOM MJESTU JE UNIVERZALNA POTREBA

      

Trećinu našeg dana provodimo radeći, a najvećim dijelom sjedeći za računalom. Istraživanja pokazuju kako ćeš tijekom godine tipke na svojoj tipkovnici stisnuti 3 milijuna puta, dok ćeš pomičući miš prijeći udaljenost od čak 26 kilometara! Probaj samo zamisliti kakve negativne učinke to ima na tvoje tijelo i zdravlje! Statistika je vrlo jasna i pokazala je da 15% Amerikanaca, 7% Nijemaca, 12% Britanaca i 10% Šveđana na dnevnoj bazi zbog neadekvatne računalne opreme pati od bolova i nelagode u gornjem dijelu tijela. Bolni simptomi podjednako zahvaćaju žene i muškarce, odnosno 60% žena i 40% muškaraca osjetilo je bolove i nelagodu u predjelu šake, zgloba, podlaktice i ramenima.

    


BEŽIČNA ERGONOMSKA TIPKOVNICA LOGITECH K860

S tipkovnicom ERGO K860 ne moraš zamijeniti ergonomiju produktivnošću. Integrirani numerički dio, mogućnosti jednostavnog prebacivanja, dugo trajanje baterije i lako postavljanje osiguravaju ti brži i učinkovitiji rad nego ikad prije. Ne moraš se odreći nijedne važne tipke za ergonomsko iskustvo zahvaljujući rasporedu u punoj veličini s integriranim numeričkim dijelom.

JEDNOSTAVNO POVEZIVANJE I JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE
Poveži ERGO K860 putem Bluetootha ili priloženog USB prijamnika. Internetski vodič provest će te kroz jednostavan postupak postavljanja u samo nekoliko minuta.

DVOGODIŠNJE TRAJANJE BATERIJE
ERGO K860 ostaje napajan do dvije godine na svojim AAA baterijama. Trajanje baterije može se razlikovati ovisno o korisniku i računalnim uvjetima. Kad je vrijeme za punjenje, lampica indikatora baterije svijetli crveno.

MULTI-UREĐAJ, MULTI-OPERATIVNI SUSTAV
ERGO K860 dizajniran je za korisnike Maca i Windowsa, a iskustvo je optimizirano za oba operativna sustava. Poveži se s najviše 3 uređaja i jednostavno se prebacuj između njih dodirom gumba – ili mišem s omogućenim protokom.

IMAŠ OPCIJE
Prilagodi ERGO K860 u softveru Logitech Options. Dodijeli F-tipke za određene funkcije, postavi prilagođene prečace i provjeri trajanje baterije u aplikaciji Options.

TESTIRAO KORISNIK, ODOBRIO STRUČNJAK ZA ERGONOMIJU
ERGO K860 dizajniran je, razvijen i testiran prema kriterijima koje su postavili vodeći stručnjaci za ergonomiju. Dokazano donosi poboljšano držanja tijela i smanjuje naprezanje mišića te je certificiran je za ergonomiju od strane udruge United States Ergonomics.


BEŽIČNI ERGONOMSKI MIŠ LOGITECH M575

OBLIKOVAN BAŠ ZA TVOJE RUKE
ERGO M575 dizajniran je i razvijen kako bi ergonomski odgovarao obliku tvoje ruke. Tako ćeš bez potrebe za pomicanjem ruke za pomicanje kursora, smanjiti umor u ruci i šaci.

VIŠE PROSTORA ZA SVE TVOJE STVARI
ERGO M575 ima super kompaktan učinak jer se ne pomiče za upravljanje kursorom. Idealan je za uske radne prostore i stolove pune papira, osobnih predmeta, ponekad čak i zdjelu žitarica.

LAKO SE POVEŽI S WINDOWS® I MAC® RAČUNALIMA
S dva načina povezivanja – putem Bluetooth ili priloženog USB prijamnika – ERGO M575 pruža moćan, pouzdan signal na udaljenosti do 10 m. Domet bežične mreže može se razlikovati ovisno o radnom okruženju i postavljenom računalu. Jednostavno se poveži na Windows ili Mac operativni sustav i zaboravi na nepouzdanu konekciju!

PRAKTIČNO UPRAVLJANJE
Kretanje između dokumenata ili kartica preglednika vrlo je lako koristeći lako dostupnim gumbom Natrag/Naprijed.

 

Više informacija potraži ovdje!

Vezani proizvodi