Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Super ponuda Doogee smartphona

Super ponuda Doogee smartphona

Upoznajte novu generaciju Doogee smartphona! Brzi, povoljni i s nevjerojatnim kapacitetima baterije.

Doogee X6Budite u trendu i upoznajte novu generaciju smartphona. Prošlo je vrijeme kada su performanse, kvalitetne kamere i dugovječne baterije bile odlike skupih modela.

Modeli iz nove generacije Doogee smartphona opremljeni su Quad Core procesorima koji, osim što rade značajno brže, štede i bateriju.

Elegantan dizajn ovih Android smartphona udovoljava ne samo estetskim zahtjevima svojih korisnika, već ima i posebne namjene. Modeli Doogee smartphona iz serije X6 i Y100 odlikuju se minimalističkim dizajnom s zaobljenim rubovima, Modeli X5 Max u svoj metalom zaokruženi dizajn uklapaju i senzor-čitač otiska prsta na stražnjoj strani uređaja, a modeli za posebne namjene, poput Doogee T5 Lite koji nam uskoro stiže u ponudu, moraju zadovoljiti sve kriterije rigoroznog IP67 certifikata otpornosti, krupniji su i zaštićeniji od tekućine, prašine i udaraca.

 

Pri odabiru modela, Doogee smartphoni vam izlaze u susret i svojim prilagođenim mogućnostima. Modeli "pro" i "plus" su opremljeni 4G (LTE) sustavom za korištenje trenutno najbržeg mobilnog interneta. Modeli X5 Max su opremljeni izrazito snažnom baterijom od 4000 mAh, koja će vam omogućiti upotrebu telefona kroz više dana i noći, bez potrebe za svakodnevnim punjenjem. Modele Y100 krasi i dodatna zaštita u obliku Corning Gorilla glass 2.5D zaštitnog stakla zaobljenih rubova.

Svi uređaji su opremljeni HD (1280x720) ekranom, koji, uz Quad Core procesor i 1 do 2 GB memorije, osiguravaju brz rad jedne, ali i više paralelnih aplikacija istovremeno.

Vezani proizvodi