Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Zadar

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Zadar

Proljetno čišćenje u Chipoteci u Zadru – super popusti! Akcija traje od 25. 4. do 25. 5. 2019. ili do isteka zaliha.

Zahvaljujući svojim prihvatljivim cijenama, na tržištu mobilnih uređaja uspješno konkuriraju Doogee pametni mobiteli. Iskoristite našu posebnu akciju proljetnog čišćenja te i vi postanite vlasnik jednog od ovih hvaljenih uređaja.

Kako biste svoj mobilni uređaj što kvalitetnije opremili, među sniženim proizvodima pronaći ćete maske i futrole za razne marke mobilnih uređaja. Ako ste neprekidno u pokretu i nemate vremena čekati da se vaš mobitel napuni, ovo je prilika da nabavite powerbank, odnosno uređaj za prijenosno napajanje mobilnih uređaja. Također, na akciji možete pronaći i zaštitna kaljena stakla. 

GPS uređaji već su godinama neizostavan dio opreme svakog vozila. Ako ste u potrazi za novim GPS uređajem, za vas u ponudi imamo Garmin GPS navigaciju koja će vas svojom preciznošću na najjednostavniji način dovesti do željenog odredišta. 

Kvalitetni monitori visoke razlučivosti značajno olakšavaju rad na računalu, svom uredu ili kućanstvu. Iskoristite stoga ovu posebnu akciju i nabavite Philips monitor od 22“.

Ako tražite televizor kojim biste opremili svoj dom ili apartman na obali, sad je pravo vrijeme da ga nabavite. U našoj ponudi pronaći ćete Grundig televizor od 40“ uz koji će gledanje utakmica ili omiljenih filmova i serija biti još veći doživljaj.

Iskoristite ovu posebnu akciju kako biste nabavili novi laptop. U ponudi imamo prijenosno računalo branda Lenovo koje će svojim mogućnostima zadovoljiti sve vaše osnovne potrebe. 

Zahvaljujući čitavom nizu proizvoda u našoj ponudi, kvalitetno slušanje glazbe nikad nije bilo dostupnije. Iskoristite priliku i opskrbite se odličnim Magnat zvučnicima. Za moću reprodukciju glazbe s vašeg mobilnog uređaja, tu su i prijenosni Bluetooth zvučnici, idealni za druženja na otvorenom, kao i slušalice idealne za slušanje glazbe u pokretu. Osim toga, u ponudi ćete pronaći i AV receiver, internet radio te Onkyo hi-fi uređaj.

Spremate se na avanturu i već ste si kupili akcijsku kameru kojom ćete bilježiti najzabavnije trenutke svoje pustolovine? Upotpunite vašu kupnju dodatnom opremom za vaše akcijske kamere. Na popustu ćete pronaći nosač za kameru kao i adapter za stativ, čime ćete biti u mogućnosti snimati svoje doživljaje na različite načine!

Vezani proizvodi