Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Vukovarska Zagreb i Web Shop

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Vukovarska Zagreb i Web Shop

Proljetno čišćenje u Chipoteci u poslovnici u Vukovarskoj i na web shopu! Akcija traje od 25. 4. do 25. 5. 2019. ili do isteka zaliha.

Iskoristite našu posebnu akciju proljetnog čišćenja te nabavite smartphone sa super popustom. U ponudi ćete pronaći uvijek kvalitetne i popularne Samsung pametne mobitele. Također, zahvaljujući svojim prihvatljivim cijenama, na tržištu mobilnih uređaja uspješno konkuriraju Doogee i Ulefone pametni mobiteli. Iskoristite našu posebnu akciju proljetno čišćenja te i vi postanite vlasnik jednog od ovih hvaljenih uređaja.

 

Ako tražite televizor kojim biste opremili svoj dom, sad je pravo vrijeme da ga nabavite. U našoj ponudi pronaći ćete Samsung televizor od 32 “ uz koji će gledanje utakmica ili omiljenih filmova i serija biti još veći doživljaj.

 

Iskoristite ovu posebnu akciju kako biste nabavili novi laptop. U ponudi imamo prijenosna računala brandova Acer i Asus koji će svojom kvalitetom i performansama zadovoljiti i manje zahtjevne i one nešto zahtjevnije korisnike. 

 

Uz naš posebni proljetni popust nabavite kvalitetne Onkyo slušalice i pojačalo koji će vaše iskustvo reprodukcije glazbe podignuti na sasvim novu razinu.

 

Spremate se na avanturu? Uz poseban popust kupite akcijsku kameru kojom ćete bilježiti najzabavnije trenutke svoje pustolovine! Upotpunite vašu kupnju dodatnom opremom za vaše akcijske kamere. Na popustu ćete pronaći nosač za kameru kao i adapter za stativ, čime ćete biti u mogućnosti snimati svoje doživljaje na različite načine!

 

Na našem proljetnom popustu potražite i proizvode branda Raspberry Pi. Raspberry Pi mala su računala i dodatna oprema kojima je cilj naučiti korisnike programskim jezicima te svima omogućiti oblikovanje digitalnoga svijeta oko nas.

 

Arduino je softverski i hardverski brend posvećen kit elektronici. Također nudi i vlastiti programski jezik i veliku bazu znanja i uputa za izgradnju elektroničkih sustava. Chipoteka vam na popustu nudi veliki izbor kit elektronike marke Arduino koja je idealna za hobiste i za učenje o elektronici.

 

Uni-trend mjerači vrijedan su dodatak brojnim profesionalnim aktivnostima. U našoj ponudi na posebnom popustu pronaći ćete kvalitetne instrumente ovoga branda koji uključuju termometar, digitalni multimetar, vlagomjer, strujna kliješta, osciloskop i brojne druge.

Vezani proizvodi

Arduino Esplora
Arduino Esplora
319,68 kn
Integrirano pojačalo ONKYO A-9150 crno
UŠTEDI 10%
Integrirano pojačalo ONKYO A-9150 crno
3.599,00 kn 3.999,00 kn
Integrirano pojačalo ONKYO A-9150  srebrno
UŠTEDI 16%
Integrirano pojačalo ONKYO A-9150 srebrno
3.599,00 kn 4.299,00 kn
Skywriter HAT
Skywriter HAT
92,07 kn
Kit RTC Shield za Arduino®  ( real time clock )
UŠTEDI 25%
Kit RTC Shield za Arduino® ( real time clock )
99,00 kn 132,00 kn