Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Split

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Split

Proljetno čišćenje u Chipoteci u Splitu – super popusti! Akcija traje od 25. 4. do 25. 5. 2019. ili do isteka zaliha.

Zahvaljujući svojim prihvatljivim cijenama, na tržištu mobilnih uređaja uspješno konkuriraju Doogee i Ulefone pametni mobiteli. Iskoristite našu posebnu akciju proljetnog čišćenja te i vi postanite vlasnik jednog od ovih hvaljenih uređaja.

 

Kako biste svoj mobilni uređaj što kvalitetnije opremili, među sniženim proizvodima pronaći ćete maske i futrole za razne marke mobilnih uređaja. Ako ste neprekidno u pokretu i nemate vremena čekati da se vaš mobitel napuni, ovo je prilika da nabavite powerbank, odnosno uređaj za prijenosno napajanje mobilnih uređaja. Također, na akciji možete pronaći i zaštitna kaljena stakla. 

 

Pametni sat Garmin Vivomove značajno će doprinijeti vašoj svakodnevnoj brizi za kondiciju i zdravlje. Posjeduje brojne korisne mogućnosti, od kojih se ističu mjerač opuštanja, brojanje koraka, kalorija i pulsa. Osim toga, putem sata možete kontrolirati obavijesti koje dobijete na svoj mobilni uređaj. Doista korisno pomagalo!

 

GPS uređaji već su godinama neizostavan dio opreme svakog vozila. Ako ste u potrazi za novim GPS uređajem, za vas u ponudi imamo Garmin GPS navigaciju koja će vas svojom preciznošću na najjednostavniji način dovesti do željenog odredišta. 

 

Iskoristite ovu posebnu akciju kako biste nabavili novi laptop. U ponudi imamo prijenosna računala brandova Acer i Asus koji će svojom kvalitetom i performansama zadovoljiti i nešto zahtjevnije korisnike. 

 

Arduino je softverski i hardverski brend posvećen kit elektronici. Također nudi i vlastiti programski jezik i veliku bazu znanja i uputa za izgradnju elektroničkih sustava. Chipoteka vam na popustu nudi veliki izbor kit elektronike marke Arduino koja je idealna za hobiste i za učenje o elektronici.

 

Uni-trend mjerači vrijedan su dodatak brojnim profesionalnim aktivnostima. U našoj ponudi na posebnom popustu pronaći ćete kvalitetne instrumente ovoga branda koji uključuju termometar, digitalni multimetar, vlagomjer, strujna kliješta, osciloskop i brojne druge.

Vezani proizvodi