Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Šibenik

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Šibenik

Proljetno čišćenje u Chipoteci u Šibeniku – super popusti! Akcija traje od 25. 4. do 25. 5. 2019. ili do isteka zaliha.

Zahvaljujući svojim prihvatljivim cijenama, na tržištu mobilnih uređaja uspješno konkuriraju Doogee i Ulefone pametni mobiteli. Iskoristite našu posebnu akciju proljetno čišćenja te i vi postanite vlasnik jednog od ovih hvaljenih uređaja.

 

Kako biste svoj mobilni uređaj što kvalitetnije opremili, među sniženim proizvodima pronaći ćete maske i futrole za razne marke mobilnih uređaja. Ako ste neprekidno u pokretu i nemate vremena čekati da se vaš mobitel napuni, ovo je prilika da nabavite powerbank, odnosno uređaj za prijenosno napajanje mobilnih uređaja. Također, na akciji možete pronaći i selfie štap te zaštitna kaljena stakla. 

 

Garmin Vivofit 2 narukvica fitness je narukvica koja će svojim mogućnostima pridonijeti kvaliteti vašeg života. Bilo da se radi o praćenju sna, brojenju koraka ili bilježenju potrošnje kalorija, ova će vam Garmin narukvica biti koristan mali pomoćnik u svakodnevnoj brizi za zdravlje, stoga ne oklijevajte nego je kupite na našoj posebnoj proljetnoj akciji. 

 

Zahvaljujući čitavom nizu proizvoda u našoj ponudi, kvalitetno slušanje glazbe nikad nije bilo dostupnije. Iskoristite priliku i opskrbite se odličnim Magnat zvučnicima. Za moću reprodukciju glazbe s vašeg mobilnog uređaja, tu su i prijenosni Bluetooth zvučnici, idealni za druženja na otvorenom, kao i slušalice idealne za slušanje glazbe u pokretu. Osim toga, u ponudi ćete pronaći i AV receiver te mini liniju!

 

Spremate se na avanturu? Uz poseban popust kupite akcijsku kameru kojom ćete bilježiti najzabavnije trenutke svoje pustolovine!

Vezani proizvodi