Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Pula

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Pula

Proljetno čišćenje u Chipoteci u Puli – super popusti! Akcija traje od 25. 4. do 25. 5. 2019. ili do isteka zaliha.

Zahvaljujući svojim prihvatljivim cijenama, na tržištu mobilnih uređaja uspješno konkuriraju Doogee pametni mobiteli. Iskoristite našu posebnu akciju proljetnog čišćenja te i vi postanite vlasnik jednog od ovih hvaljenih uređaja.

 

Kako biste svoj mobilni uređaj što kvalitetnije opremili, među sniženim proizvodima pronaći ćete maske i futrole za mobitele. Ako ste neprekidno u pokretu i nemate vremena čekati da se vaš mobitel napuni, ovo je prilika da nabavite powerbank, odnosno uređaj za prijenosno napajanje mobilnih aparata.

 

Posljednjih godina za poboljšanje praćenja kvalitete života sve se više koriste pametne narukvice. Jedna od takvih je i Garmin Vivosmart. Tanak i pametan uređaj kombinira moderan dizajn s elegantnim metalnim nijansama i svijetlim, lako čitljivim zaslonom. Sadrži funkcije naprednog praćenja spavanja, praćenje kondicije, stresa i još mnogo toga. Vibracijom ćete dobivati upozorenja za sve obavijesti, uključujući pozive, tekstne poruke i ostalo. Iskoristite ponudu i postanite vlasnikom Garmin narukvice! 

 

Kvalitetni monitori visoke razlučivosti značajno olakšavaju rad na računalu, bilo u vašem uredu ili kućanstvu. Iskoristite stoga ovu posebnu akciju i nabavite Samsung monitor od 22“.

Vezani proizvodi