Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Osijek

Chipoteka proljetno čišćenje 2019. - Osijek

Proljetno čišćenje u Chipoteci u Osijeku – super popusti! Akcija traje od 25. 4. do 25. 5. 2019. ili do isteka zaliha.

Zahvaljujući svojim prihvatljivim cijenama, na tržištu mobilnih uređaja uspješno konkuriraju Doogee i Ulefone pametni mobiteli. Iskoristite našu posebnu akciju proljetnog čišćenja te i vi postanite vlasnik jednog od ovih hvaljenih uređaja.

 

Kako biste svoj mobilni uređaj što kvalitetnije opremili, među sniženim proizvodima pronaći ćete maske i futrole za razne marke mobilnih uređaja. Ako ste neprekidno u pokretu i nemate vremena čekati da se vaš mobitel napuni, ovo je prilika da nabavite powerbank, odnosno uređaj za prijenosno napajanje mobilnih uređaja. Također, na akciji možete pronaći i zaštitne folije za mobitele te kaljena stakla. 

 

GPS uređaji već su godinama neizostavan dio opreme svakog vozila. Ako ste u potrazi za novim GPS uređajem, za vas u ponudi imamo Garmin GPS navigaciju koja će vas svojom preciznošću na najjednostavniji način dovesti do željenog odredišta. 

 

Da bi iskustvo igranja računalnih igrica bilo što kvalitetnije, iskoristite našu posebnu akciju i nabavite gaming miš. Poseban softver omogućuje poboljšane značajke poput programirane razlučivosti i brzine osvježavanja. Tu su i prilagodljivi gumbi za podešavanje na različite preferencije igrača. Uz ergonomski dizajn za dugotrajno i besprijekorno funkcioniranje, ovaj će simetričan gaming miš biti idealan i za ljevake i dešnjake.

 

Ako tražite televizor kojim biste opremili svoj dom, sad je pravo vrijeme da ga nabavite. U našoj ponudi pronaći ćete LG televizor od 32“ uz koji će gledanje utakmica ili omiljenih filmova i serija biti još veći doživljaj.

 

Kvalitetni monitori visoke razlučivosti značajno olakšavaju rad na računalu, bilo u vašem uredu ili kućanstvu. Iskoristite stoga ovu posebnu akciju i nabavite LG monitor od 22“.

Vezani proizvodi