Usisavač robotski iROBOT Roomba i7 (i7158)

Besplatna dostava
Osnovne značajke

Dugoiščekivana premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla i na hrvatsko tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač dok Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko...
4.999,00kn 663,48€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 416,58kn24 x 222,87kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Usisavač robotski iROBOT Roomba i7 (i7158)
4.999,00kn 663,48€
Opis

Dugoiščekivana premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla i na hrvatsko tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač dok Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

Roomba i7158 može se pohvaliti i Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Za čišćenje još većeg broja različitih površina Roomba i7158 predstavila je i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trofazni sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.Kompatibilno s tehnologijom povezivanja ImprintTM
Robotski usisavač Roomba i7(i7158) sada možete povezati s robotskim peračem podova Braava jet® m6
Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
Prepoznaje Vašu kuhinju iz dnevnog boravka - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.
Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google assistanta - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 rješava Vas posla
Naš premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.
Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja koncentrirane prašine i navode robota na detaljnije čišćenje.

* U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600
* Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.


Usporedba modela:
https://www.irobot.hr/images/podklad/Modular_Brochure_Tablica_Roomba_hr-HR.png

Povezani artikli

Top