Usisavač robotski iROBOT Roomba 694

Besplatna dostava
Osnovne značajke
Robotski usisavač iRobot Roomba 694 s WiFi vezom - idealan je za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stupanjski sustav čišćenja - mogućnost postavljanja rasporeda putem aplikacije
Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Roomba® robotski usisavač pruža...
2.699,00kn
12 x 224,92kn24 x 120,33kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 5

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Usisavač robotski iROBOT Roomba 694
2.699,00kn
Opis
Robotski usisavač iRobot Roomba 694 s WiFi vezom - idealan je za tepihe i tvrde podove - Dirt Detect tehnologija ™ - 3-stupanjski sustav čišćenja - mogućnost postavljanja rasporeda putem aplikacije

Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Roomba® robotski usisavač pruža svakodnevno čisti pod tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine, briga o čistoći Vašeg doma može se činiti beskonačnim zadatkom. Robotski usisavač iRobot® Roomba® 694 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi s svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Roomba® 694 robotski usisavač s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvjema višeslojnim četkicama, te ima posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova i rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanjih čestica do veće prljavštine s Vašeg poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije, robot otkriva područja koncentrirane prljavštine i obrađuje ih još temeljitije, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.
Glavne prednosti Roombe 694

iRobot ima više od 25 godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji inovativnih robota u kućanstvu i više od 25 milijuna roba prodanih širom svijeta. Bez obzira na Vaš izbor - Roomba, Braava ili oboje - Vaš će kat dobiti potrebnu specijaliziranu njegu.
Trofazni sustav čišćenja hvata sve, od najmanjih čestica do vidljive prljavštine i dlaka kućnih ljubimaca
Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.
Dirt Detect ™ senzori detektiraju više zagušenih područja Vašeg doma i upozoravaju robota da im posveti još više pozornosti.
Pomoću iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored čak i kad niste kod kuće.

Letak: https://drive.google.com/file/d/1yhaCQO6J7ttalCj7IDqkWJx5oS-0Yi7-/view

Usporedba modela:
https://www.irobot.hr/images/podklad/Modular_Brochure_Tablica_Roomba_hr-HR.png

Povezani artikli

Top