Akcijska kamera GOPRO HERO 11 Mini Black, CHDHF-111-RW

Akcija Uštedi -14%
Osnovne značajke
Iskoristite nevjerojatne performanse HERO11 Black u kompaktnom laganom dizajnu koji je spreman za akciju. HERO11 Black Mini ima izuzetno robustan dizajn s dva seta prstiju za montažu za veću svestranost montaže na kacigu i tijelo, plus jednostavno upravljanje jednim gumbom. Njegov revolucionarni...
359,00€ **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 309,00€
12 x 25,75€24 x 13,78€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 6

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Akcijska kamera GOPRO HERO 11 Mini Black, CHDHF-111-RW
359,00€ * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 309,00€
Opis
Iskoristite nevjerojatne performanse HERO11 Black u kompaktnom laganom dizajnu koji je spreman za akciju. HERO11 Black Mini ima izuzetno robustan dizajn s dva seta prstiju za montažu za veću svestranost montaže na kacigu i tijelo, plus jednostavno upravljanje jednim gumbom. Njegov revolucionarni novi senzor slike snima 5.3K video s većom kvalitetom slike, poboljšanom stabilizacijom videa HyperSmooth 5.0 i fleksibilnošću pretvaranja vaše snimke u široke kinematografske snimke ili okomite snimke za objave na društvenim mrežama. Nakon snimanja jednostavno napunite svoju kameru i vaša će se snimka automatski prenijeti u oblak i automatski će vam se poslati istaknuti videozapis.
GoPro
GoPro

GoPro je vodeći svjetski brand kada su u pitanju akcijske kamere. S izuzetnom kvalitetom snimanja, izdržljivošću i kompaktnim dizajnom, GoPro kamere su omiljen izbor profesionalnih sportaša, avanturista i svih ljubitelja aktivnog načina života. Ove kamere omogućuju ti snimanje impresivnih videozapisa visoke rezolucije i fotografija vrhunske kvalitete u najzahtjevnijim uvjetima. Zahvaljujući naprednim značajkama kao što su vodootpornost, stabilizacija slike, mogućnost snimanja u širokom kutu i kontrola putem pametnog telefona, GoPro ti omogućuje da zabilježiš svoje nevjerojatne avanture na najbolji mogući način. Bilo da se baviš ekstremnim sportovima, putujete svijetom ili jednostavno želiš zabilježiti dragocjene trenutke, GoPro je tvoj pouzdan partner. Otkrij svijet snimanja akcije s GoPro kamerom i dijeli svoje nevjerojatne priče s drugima.

Pregled svih GoPro proizvoda

Povezani artikli

Top