Pametna kaciga LIVALL Helmet BH51M Neo, 54-58 cm, M, crna

Osnovne značajke
LIVALL BH51M NEO | Pametna kaciga
Jaka prednja i stražnja LED svjetla kako biste bili vidljiviji iz svih smjerova je posebna ekskluzivna značajka Neo serije. Svjetla upozorenja za kočnice aktiviraju se kada ugrađeni senzor gravitacijskog ubrzanja otkrije značajno usporavanje, prednja i...
126,00€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 9855

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Pametna kaciga LIVALL Helmet BH51M Neo, 54-58 cm, M, crna
126,00€
Opis
LIVALL BH51M NEO | Pametna kaciga

Jaka prednja i stražnja LED svjetla kako biste bili vidljiviji iz svih smjerova je posebna ekskluzivna značajka Neo serije. Svjetla upozorenja za kočnice aktiviraju se kada ugrađeni senzor gravitacijskog ubrzanja otkrije značajno usporavanje, prednja i stražnja svjetla bit će poboljšana tijekom 3 sekunde.

Upozorenje za otkrivanje pada znači da će se u slučaju nesreće automatski aktivirati sustav za hitne slučajeve i poslati vašu GPS lokaciju vašim kontaktima u nuždi putem SMS poruke. SOS alarm možete aktivirati ako ste u nevolji jednostavnim pritiskom crvene tipke na daljinskom upravljaču 5 sekundi. Vaši kontakti za hitne slučajeve primit će SMS s upozorenjem s vašim GPS položajem.

Glasovna navigacija omogućuje vam da ne zaboravite put; slušajte GPS upute putem ugrađenih zvučnika i povezanog pametnog telefona. Stereo zvučnici pružaju pristup kvalitetnoj glazbi, audio knjigama i reprodukciji podcasta putem Bluetooth stereo zvučnika koji su strateški postavljeni iznad ušiju, što vam omogućuje da budite upozoreni na okolni promet. Signali indikatora omogućuju vam da upozorite promet na vaš smjer okretanja kako biste poboljšali vidljivost.

Alarm protiv gubitka se aktivira kad je kaciga povezana s telefonom i ako udaljenost između kacige i telefona prelazi 15 m, alarmirat će se i kaciga i telefon.

Pametno osvjetljenje znači da se svjetla mogu podesiti da se automatski pale u tamnim uvjetima, savršeno ako vaše putovanje na posao započne s dobrim svjetlom, a završi u mraku. Automatsko isključivanje nakon 15 minuta nekorištenja osigurava maksimalnu dugotrajnost baterije.

Jednim klikom odgovorite na telefonske pozive pomoću daljinskog upravljača. Uživajte u čistom zvuku uz mikrofon otporan na vjetar dok vam Walkie-Talkie omogućuje vam jednostavnu komunikaciju s kolegama biciklistima dok vozite u grupi.

Kompatibilan sa Stravom, iHealthom i Siri putem aplikacije LIVALL Riding.
Livall
Livall

Livall je vrhunski brend u industriji pametnih biciklističkih i sportskih dodataka. Sa svojom inovativnom tehnologijom, Livall nudi napredne kacige, biciklističke dodatke i pametne nosive uređaje koji poboljšavaju sigurnost, udobnost i povezanost biciklista. Njihove pametne kacige opremljene su integriranim zvučnicima, mikrofonom i LED signalizacijom, pružajući korisnicima jedinstveno iskustvo vožnje. Također nude i pametne upravljačke jedinice, senzore brzine, svjetla za bicikle i druge dodatke koji pružaju funkcionalnost i sigurnost. Livall je sinonim za inovaciju, kvalitetu i stil u biciklističkoj industriji. Uživaj u svojoj vožnji uz Livall i otkrij nove mogućnosti i doživljaje na dva kotača.

Pregled svih Livall proizvoda

Povezani artikli

Top