Stiže ljeto i vrući ljetnji dani. Kako bi zabilježili sve uspomene ovog ljeta, Samsung i Chipoteka imaju posebnu ponudu. Odaberi telefon iz Galaxy A serije po svojoj mjeri, i dobit ćeš poseban poklon:

Uz Galaxy A15 i A25 poklon Galaxy Fit3
Vrijednost poklona 79 €**

Uz Galaxy A35 5G poklon Galaxy Buds FE
Vrijednost poklona 99 €**

Uz Galaxy A55 5G poklon Galaxy Watch FE
Vrijednost poklona 219 €**


Pitaš se kako do poklona?

1. Registriraj kupnju uređaja putem Samsung Members aplikacije koja se već nalazi na tvom novom telefonu. Registraciju je potrebno izvršiti najkasnije do 31.08.2024. godine
Za uspješno izvršenje navedene prijave nužno je da postavke kupljenog Uređaja putem kojega se vrši prijava budu isključivo na hrvatskom jeziku te da u Uređaj bude umetnuta SIM kartica.
2. Pokreni Samsung Members aplikaciju i klikni na odgovarajući banner na dnu zaslona ili na Pogodnosti/Benefits.
3. Klikom na banner ulaziš u promociju, gdje te na dnu stranice čeka gumb Registriraj se. Klikni na njega.
4. Otvara se obrazac s 4 koraka. Prati ih i ispuni sve potrebne podatke.
5. Kad ispuniš obrazac, stiže tie-mail da je registracija obavljena.
6. Provjeravaj svoj e-mail za konačnu potvrdu da je registracija odobrena. Poklon ti stiže na adresu koja je ostavljena u registracijskom obrascu do 30.11.2024.


Uvjete i detalje promocije možete pronaći ovdje.

*Slika je simulirana. Promocija traje od 1.7. do 31.7.2024. godine ili do isteka zaliha poklona. *Uz kupnju Galaxy A15 ili A25 uređaja očekuje te poklon Galaxy Fit3. Kupnjom Galaxy A35 5G uređaja ostvaruješ pravo na poklon Galaxy Buds FE, a kupnjom Galaxy A55 5G na poklon dobivaš Galaxy Watch FE. **Preporučena maloprodajna cijena. Stvarna vrijednost poklona može se razlikovati ovisno o odabranom prodajnom partneru koji samostalno određuje iznos cijene. Promocija vrijedi uz uvjet registracije u aplikaciji Samsung Members najkasnije do 31.8.2024. godine. Promocije su dostupne kod Samsung prodajnih partnera navedenih u pravilima promocije na www.samsung.com/hr. Povezivanje na 5G bit će moguće po dostupnosti 5G softvera, mrežne infrastrukture i/ili prema uvjetima tarifnog modela operatera.

Povezani artikli

Top