Dobro došli u eru mobilne umjetne inteligencije. Uz Galaxy S24 u tvojim rukama, možeš osloboditi potpuno nove razine kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti – počevši od najvažnijeg uređaja u tvom životu. Tvog pametnog telefona.

Uglađen. Snažan. Zadivljujući.

Fenomenalna Galaxy S24 serija je stigla i čeka da ju prednaručiš, a kao sjajnu pogodnost dobivaš dvostruko veći memorijski prostor** po cijeni osnovne varijante.

Što ćeš sačivati na svom telefonu kad više nemaš memorije? Rođendanske fotografije ili video iz nezaboravnog provoda? Mi kažemo da je svaka uspomena koju želiš sačuvati podjednako važna, zato je vrijeme da zakoračiš u novu eru mobilnih uređaja. Kupi u pretprodaji uređaj iz nove Galaxy S24 serije i uštedi do 230 €*

Uvjete i detalje promocije možete pronaći ovdje.

Razdoblje promocije: 17.1. – 30.1.2024.****


  • *Prikazani iznos je procijenjeni iznos uštede za Galaxy S24 Ultra izračunat na temelju preporučene maloprodajne cijene. Ušteda je prikazana kao razlika cijene veće memorijske varijante i cijene osnovnog modela, te dodatnog bonusa. Iznos uštede može se razlikovati ovisno o odabranom modelu telefona i prodajnom partneru.
  • **Odnosi se na: Galaxy S24 8/256 GB po cijeni od 8/128 GB Galaxy S24+ 12/512 GB po cijeni od 12/256 GB Galaxy S24 Ultra 12/512 GB po cijeni od 12/256 GB Ne uključuje model od 1 TB jer nije dio promocije. Cijenu koja se primjenjuje tijekom promotivnog razdoblja i najnižu cijenu u razdoblju od trideset dana prije početka posebnog oblika prodaje za svaki pojedini uređaj saznajte na pojedinom prodajnom mjestu.
  • ****Ili do isteka zaliha. Pravila promocije su dostupna ovdje.
  • *****Galaxy AI značajke bit će dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. godine na podržanim Samsung Galaxy uređajima


Povezani artikli

Top