Robotski usisavač ROBOROCK S7 MAXV+, crni

Besplatna dostava
Osnovne značajke
Novi model Roborock S7 MaxV predstavlja novu razinu inteligencije.
Robotski usisavač kombinira 2 kamere i LDS laser. U kombinaciji s naprednim softverom ReactiveAITM 2.0, nudi najučinkovitije usisavanje i navigaciju prostorijom. Ima ugrađen snažni Qualcomm procesor koji se brine za crtanje...
7.599,00kn 1.008,56€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 633,25kn24 x 338,79kn
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Robotski usisavač ROBOROCK S7 MAXV+, crni
7.599,00kn 1.008,56€
Opis
Novi model Roborock S7 MaxV predstavlja novu razinu inteligencije.
Robotski usisavač kombinira 2 kamere i LDS laser. U kombinaciji s naprednim softverom ReactiveAITM 2.0, nudi najučinkovitije usisavanje i navigaciju prostorijom. Ima ugrađen snažni Qualcomm procesor koji se brine za crtanje tlocrta u realnom vremenu, tako da ćete uvijek znati gdje se robot nalazi.
Precizna LiDAR navigacija
LiDAR navigacija visoke preciznosti omogućuje učinkovito planiranje rute danju i noću stvaranjem točnih modela vašeg doma tijekom čišćenja.
25% više usisne snage
Opremljen nadograđenim HyperForce sustavom koji omogućuje veću snagu usisavanja, do 5100Pa, što je posebno korisno kod usisavanja tepiha.
Inteligentno pranje podova
Opremljena je visokoučinkovitom posudom za vodu kapaciteta 2 dl koja je prikladna za pranje podova do 300 m2, omogućuje planirano čišćenje i različite razine protoka vode za posebne prostorije.
Dvije napredne kamere
Postoji razlog zašto svi sisavci imaju dva oka, jer samo tako mogu dobiti dubinsku percepciju prostora. Koristeći dvije kamere, robotski usisivač Roborock S7 MaxV ne samo da vidi prepreke na svom putu, već i procjenjuje njihovu lokaciju i stvara put oko njih. Na ovaj način bit će puno manje sudara s vašim namještajem i možete biti bez brige o mogućim ogrebotinama. Opremljen je i IC vidom, što znači da usisavanje u mraku više neće biti problem. Uz to, S7 MaxV opremljen je najnovijim softverom PreciSenseTM koji omogućuje najinteligentniju navigaciju među robotima glasnicima na svijetu. Obje kamere omogućuju 3D skeniranje, a spojena na aplikaciju nudi i dvosmjernu komunikaciju uz prijenos slike uživo.
Privatnost na prvom mjestu
S obzirom da se usisavač nalazi u Vašem domu, potrebno je osigurati i zaštitu Vaše privatnosti. Stoga Roborock S7 MaxV također briše sve slike koje snimi u isto vrijeme. Niti jedna slika se nikada ne duplicira, pohranjuje ili šalje na ovaj način. Kada kamera detektira prepreku, samo šalje podatke na vaš telefon i označava mjesto na tlocrtu gdje se nalazi prepreka.
Moć na vrhuncu
U usporedbi s prethodnikom, modelom S6 MaxV, ima do 2x veću usisnu snagu i razvija do 5100Pa u kombinaciji s HyperForceTM tehnologijom. Vašem stanu neće trebati klasični usisavač. Za sva hitna i trenutna usisavanja tu je Roborock H7 štapni usisavač koji će vam uvijek biti pri ruci.
Učinkovito usisavanje na nekoliko katova
Spremište s tlocrtom na više razina omogućuje vam usisavanje na više katova. Na svakom tlocrtu možete označiti zone gdje usisavač ne smije ići, gdje ne smije prati pod i iscrtati granice virtualnog zida.
Mokro čišćenje na novoj razini.
Napredno mokro čišćenje s tehnologijom VibraRiseTM dodatno će očistiti vaš pod. Mokro čišćenje moguće je za površine do 300 četvornih metara.
Tehničke specifikacije:
Baterija: 5200 mAh
Dimenzije: 353 x 350 x 96,5 mm
Snaga: 74W
Kapacitet usisne posude: 400 ml
Zapremina spremnika za vodu: 200 ml
Težina: 3,7 kg
Vrijeme rada: do 180 min
Vrijeme punjenja: do 6 sati
Svladavanje prepreka: do 2 cm
Usisna snaga: 5100 Pa
U kompletu dobijate:
1x usisavač,
1x posuda za prašinu,
1x posuda za vodu,
1x stanica za samopražnjenje,
1x krpa za mokro čišćenje

Povezani artikli

Top