Robotski usisavač ROBOROCK Q7, crni

Besplatna dostava
Osnovne značajke
2700 Pa usisne snage: 2700 Pa HyperForce usisavanja lako podiže prljavštinu s poda, izvlači je iz pukotina i izvlači iz tepiha.
PreciSense Precision LiDAR: PreciSense LiDAR navigacija stvara precizne karte vašeg doma i učinkovito slijedi rute čišćenja.
Usisava i čisti u isto vrijeme:...
3.299,00kn 437,85€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 274,92kn24 x 147,08kn
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Robotski usisavač ROBOROCK Q7, crni
3.299,00kn 437,85€
Opis
2700 Pa usisne snage: 2700 Pa HyperForce usisavanja lako podiže prljavštinu s poda, izvlači je iz pukotina i izvlači iz tepiha.
PreciSense Precision LiDAR: PreciSense LiDAR navigacija stvara precizne karte vašeg doma i učinkovito slijedi rute čišćenja.
Usisava i čisti u isto vrijeme: usisava i čisti u isto vrijeme kako bi se uklonila fina prašina koja bi inače promakla usisavanjem.
3D mapiranje: Pogledajte svoj novi dom sa sustavom 3D mapiranja. Dodajte namještaj i podne materijale kako biste virtualno ponovno stvorili svoj dom.
Pametne značajke: Koristite rutinske značajke za rješavanje čestih, i nepredvidivih čišćenja. Pohranite do 4 kata, dodajte zabranjene zone i nevidljive zidove na svakoj razini.
180 minuta rada: super velika baterija napaja robota do tri sata neprekidnog čišćenja.
Nadograđeni sustav četki: četiri ravnine kretanja drže cilindričnu glavnu četku blizu tla za učinkovitije čišćenje na neravnim površinama.
Ozbiljna usisna snaga
Očistite prljavštinu zarobljenu u vašim tepisima i podignite prašinu s poda maksimalnom snagom usisavanja od 2700 Pa. Automatski povećava snagu usisavanja do maksimuma kada detektira tepih za učinkovitije čišćenje.
Čisti neprestano
Napajan baterijom velikog kapaciteta, Q7 nudi dugotrajno čišćenje od 180 minuta koje se lako može nositi s većinom domova. Sposoban je svladati prepreke od 2 cm, lako se penje preko pragova i na tepihe.
PreciSense LiDAR
Roborockov navigacijski sustav PreciSense LiDAR mozak je iza vašeg robota, stvara karte i upravlja svim naprednim funkcijama. Sve se kontrolira u Roborock aplikaciji.
Brzo mapiranje
Mapirajte svaku razinu svog doma bez čišćenja kako biste izradili kartu do 6 puta brže.
Trajno uklanjanje prljavštine
Gumirana glavna četka prikladna je i za tepihe. Njegova brza rotacija šalje prašinu u vakuumsku struju zraka, dok je gumeni materijal vrlo otporan na petljanje kose. Može se kretati po nekoliko različitih vrsta podova i držati ga blizu tla radi učinkovitijeg čišćenja.
Zabranjene zone i nevidljivi zidovi
No-Go zone definiraju područje u koje robot ne može proći, dok nevidljivi zidovi crtaju crtu i dobri su za zatvaranje prostora i kutova. Svaki kat u vašem domu može imati zabranjene zone i nevidljive zidove. Sva se područja automatski postavljaju prema prepoznatoj razini.
Glasovne naredbe
Preuzmite kontrolu nad svojim robotom samo svojim glasom. Podržani su i sljedeći uređaji: Amazon Alexa, Google Home i Apple Siri.
Sigurno čišćenje
Budite uvjereni da vaš Q7 može sigurno lutati po vašem domu. Senzorski niz Sensient uključuje niz senzora uključujući senzore pada, akcelerometre, odbojnike i još mnogo toga. Tako ćete izbjeći kotrljanje niz stepenice, hvatanje ili zabijanje u zidove.
HEPA filter E11
E11 HEPA filtar može se prati za dulji vijek trajanja.

Tehničke specifikacije:
Baterija: 5200 mAh
Dimenzije: 353 x 350 x 96,5 mm
Snaga: 66W
Kapacitet usisne posude: 460 ml
Zapremina spremnika za vodu: 300 ml
Težina: 3,7 kg
Vrijeme rada: do 180 min
Vrijeme punjenja: do 6 sati
Svladavanje prepreka: do 2 cm
Usisna snaga: 2700 Pa
U kompletu dobijete:
1x usisavač,
1x stanica za punjenje
1x posuda za prašinu,
1x posuda za vodu,
1x krpa za mokro čišćenje

Povezani artikli

Top