Razvojna ploča ARDUINO UNO Mini Limited Edition, ABX00062

Akcija Uštedi -30%
Osnovne značajke
Slavimo Arduino UNO s minijaturiziranim ograničenim izdanjem
Omiljena svjetska razvojna ploča postala je mini. Sve u ovoj verziji Arduino UNO je jedinstveno. Crno i zlatno, završna obrada, elegantan dizajn i pakiranje, sve isporučeno po najvišim standardima. Mali dragulj za proslavu Arduino...
79,90€ 602,01kn **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 55,90€ 421,18kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 6

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Razvojna ploča ARDUINO UNO Mini Limited Edition, ABX00062
79,90€ 602,01kn * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 55,90€ 421,18kn
Opis
Slavimo Arduino UNO s minijaturiziranim ograničenim izdanjem

Omiljena svjetska razvojna ploča postala je mini. Sve u ovoj verziji Arduino UNO je jedinstveno. Crno i zlatno, završna obrada, elegantan dizajn i pakiranje, sve isporučeno po najvišim standardima. Mali dragulj za proslavu Arduino zajednice i onoga što smo zajedno radili svih ovih godina.

Svaka stavka je jedinstvena i numerirana na PCB-u te uključuje rukom potpisano pismo osnivača. Ograničeno je izdanje, stoga budite na zalihama!

Za ozbiljne ljubitelje Arduino UNO

Arduino UNO Mini Limited Edition je kolekcionarski predmet za ozbiljne ljubitelje Arduina: hobiste, studente, kreatore, reimaginere, sanjare, nadače, obožavatelje, inženjere, dizajnere, ispitivače, kolačare, rješavače problema, zagonetke, igrače, debatere, programere, poduzetnici, arhitekti, kreatori budućnosti, glazbenici, znanstvenici... 10 milijuna projekata temeljenih na (službenim) Uno pločama koji su doprinijeli ovoj nevjerojatnoj priči.

Numero UNO u prostoru za stvaranje

“Uno” znači jedan na talijanskom i izabran je 2010. godine da obilježi izdavanje Arduino IDE 1.0 softvera, pet godina nakon što je Arduino projekt rođen.
S više od 10 milijuna službenih UNO ploča koje vode nevjerojatne projekte širom svijeta, Arduino UNO je izbor broj jedan za proizvođače više od desetljeća.

Ovo ograničeno izdanje slavi našu najslavniju ploču i sve nevjerojatne projekte koje je naša zajednica stvorila tijekom godina. UNO Mini LE funkcionira točno kao klasični UNO, tako da se vrlo lako može koristiti u svim UNO projektima.

Početak rada

Odjeljak Početak rada sadrži sve informacije koje su vam potrebne za konfiguriranje vaše ploče, korištenje Arduino softvera (IDE) i početak petljanja s kodiranjem i elektronikom.

Tehničke specifikacije

Arduino UNO Mini LE je ploča mikrokontrolera bazirana na ATmega328P (podatkovni list). Ima 14 digitalnih ulaza/izlaza (od kojih se šest može koristiti kao PWM izlazi), šest analognih ulaza, keramički rezonator od 16MHz, USB-C konektor i gumb za resetiranje. Sadrži sve što je potrebno za podršku mikrokontroleru. Jednostavno ga spojite na računalo pomoću USB kabela, koristite adapter za napajanje ili spojite bateriju da biste započeli.
Mikrokontroler ATmega328P
USB konektor USB-C
Ugrađeni LED Pin 13
Digitalni I/O pinovi 14
Pinovi analognog ulaza 6
PWM pinovi 6
UART da
I2C da
SPI da
Radni napon kruga 5V
Ulazni napon (granični) 6-12V
Konektor baterije Nema.
DC struja po I/O Pin 20 mA
DC struja za 3,3V Pin 50 mA
Glavni procesor ATmega328P 16 MHz
USB-serijski procesor ATmega16U2 16 MHz
Memorija ATmega328P 2KB SRAM, 32KB FLASH, 1KB EEPROM
Težina 8,05 g
Širina 26,70 mm
Duljina 34,20 mm
Arduino
Arduino

Arduino je brend koji je na misiji da popularizira elektroniku i programiranje kroz jednostavne, pristupačne i kreativne proizvode. S njihovim širokim rasponom proizvoda, od mikrokontrolera do senzora i modula, Arduino će tvoje maštarije pretvori u stvarnost. Arduino je poznat po svojim jednostavnim i pristupačnim proizvodima koji su dostupni svima, od početnika do naprednih korisnika. Arduino također ima široku zajednicu koja se okuplja oko njihovih proizvoda te je tu da pomogne i podrži kreativne projekte. Ukratko, Arduino će tvojim projektima dodati malo napona s jednostavnim i pristupačnim proizvodima koji su okrenuti kreativnosti i podržavaju zajednicu.

Pregled svih Arduino proizvoda

Povezani artikli

Top