Pametni sat GARMIN Instinct 2X SOLAR Tactical Edition, crni, 010-02805-03

Osnovne značajke
ZAŠTO BISTE SAMO IZVRŠILI MISIJU? DOMINIRAJTE.
Ovaj odvažan, izdržljiv GPS pametni sat dovoljno je robustan da može pratiti vaš tempo, a opremljen je taktičkim funkcijama, ugrađenim LED svjetlom i solarnim punjenjem.
DIZAJNIRAN ZA USTRAJNE
Ovaj iznimno robustan sat donosi zaslon na...
499,00€ 3.759,72kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 41,58€24 x 22,25€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Pametni sat GARMIN Instinct 2X SOLAR Tactical Edition, crni, 010-02805-03
499,00€ 3.759,72kn
Opis
ZAŠTO BISTE SAMO IZVRŠILI MISIJU? DOMINIRAJTE.
Ovaj odvažan, izdržljiv GPS pametni sat dovoljno je robustan da može pratiti vaš tempo, a opremljen je taktičkim funkcijama, ugrađenim LED svjetlom i solarnim punjenjem.
DIZAJNIRAN ZA USTRAJNE
Ovaj iznimno robustan sat donosi zaslon na solarno punjenje i izdržljivo polimerno kućište od 50 mm. Uređaj je vodootporan do 10 ATM i testiran u skladu s američkim vojnim standardima 810 za otpornost na toplinu, udarce i vodu.
DIZAJNIRAN BAŠ ZA VAS
Zahvaljujući dizajnu koji je podređen akciji i funkcijama prilagođenima taktičkim misijama, ovaj sat uvijek je spreman za avanture. Osim toga, njegovim odvažnim stilom svijetu jasno pokazujete kako stvari činite na svoj način.
ŽIVOT BEZ ZAUSTAVLJANJA
Napravite više nego ikada uz solarno punjenje i neograničeno trajanje baterije u načinu rada pametnog sata1. Uz to, upravitelj napajanja omogućuje vam da odredite na koji će način postavke i senzori trošiti energiju.
Sa solarnim napajanjem
Staklo za solarno punjenje Power Glass™ produljuje trajanje baterije, pružajući 50 % više energije od modela Instinct® 2 Solar. Osigurajte dulji rad uz potencijal za neograničeno trajanje baterije na solarno punjenje u načinu rada pametnog sata1.
UGRAĐENO SVJETLO
Kako bi vam olakšalo snalaženje u uvjetima slabog osvjetljenja, ugrađeno višestruko LED svjetlo omogućava stupnjevanje intenziteta, a bljeskalica odgovara vašoj kadenci trčanja – osim toga, tu je i zeleno svjetlo koje će vam pomoći pratiti neposredno okruženje tijekom noćne upotrebe.
KOMPATIBILNOST ZA NOĆNO GLEDANJE
Prebacujte se između dnevnog i noćnog prikaza zahvaljujući zaslonu koji se može čitati s pomoću naočala za noćno gledanje.
KAMUFLAŽNI NAČIN RADA
Nestanite s radara omogućivanjem kamuflažnog načina rada kako biste zaustavili spremanje i dijeljenje vašeg GPS položaja i onemogućili bežično povezivanje i komunikaciju.
FORMAT DVOSTRUKOG POLOŽAJA
Jednostavno sinkronizirajte svoju lokaciju s drugima zahvaljujući istovremenom prikazu univerzalnog transverzalnog Mercatorovog koordinatnog sustava i vojnog mrežnog referentnog sustava na istom zaslonu.
BALISTIČKI KALKULATOR
Oslobodite Applied Ballistics® kalkulator putem aplikacije AB Synapse™ – Garmin (potrebna naknada za otključavanje) i pristupite rješenjima za ciljanje u streljaštvu dugog dometa na terenu.
PREKIDAČ ZA BRISANJE
Ako sigurnost postane problem, prekidač za brisanje briše sve podatke iz korisničke memorije.
NAČIN RADA JUMPMASTER
Izračunajte točke iskoka u skladu s vojnim smjernicama dok navigirate do cilja nakon što iskočite iz letjelice.
TAKTIČKA AKTIVNOST
Pregledavajte podatke o vremenu, tempu, vremenu dana, nadmorskoj visini i lokaciji na oba načina bilježenja koordinata.

Povezani artikli

Top