Pametni sat GARMIN epix (Gen 2) Standard Edition, 47mm, 010-02582-01

Osnovne značajke
NOSITE EPIX. PRIPREMITE SE ZA EPSKE AVANTURE.
Bez obzira na to kakvi su vam fitness ciljevi, vrhunski pametni sat za aktivnosti epix ima sve što vam je potrebno da ih ostvarite.
Bolje upoznajte svoje tijelo uz neprekidno praćenje zdravlja.
Neka avantura traje još dulje uz do 16 dana...
599,00€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 49,92€24 x 26,71€
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Pametni sat GARMIN epix (Gen 2) Standard Edition, 47mm, 010-02582-01
599,00€
Opis
NOSITE EPIX. PRIPREMITE SE ZA EPSKE AVANTURE.
Bez obzira na to kakvi su vam fitness ciljevi, vrhunski pametni sat za aktivnosti epix ima sve što vam je potrebno da ih ostvarite.

Bolje upoznajte svoje tijelo uz neprekidno praćenje zdravlja.

Neka avantura traje još dulje uz do 16 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata s upravljanjem pokretima

Uz pametne obavijesti1 ostat ćete povezani sa svime što vam je važno.

Trenirajte na svoj način uz ugrađene sportske aplikacije na zapešću

Veća pokrivenost satelitima omogućuje preciznije pozicioniranje.
Pouzdano navigirajte uz opcionalne TopoActive karte na zapešću.

JUTARNJE IZVJEŠĆE
Dobit ćete pregled spavanja, oporavak i treniranja čim se probudite, a uz to ćete vidjeti i status varijabilnosti pulsa, spremnost za treniranje i vremensku prognozu. Prilagodite svoje izvješće kako biste vidjeli željene podatke.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK OD UMORA OD LETENJA
Pomaže smanjiti utjecaj umora od letenja savjetima o izlaganju svjetlosti, rasporedu spavanja i vježbanju na vašem sljedećem dugom putovanju. Pojedinosti o putovanju unesite u kako bi odgovarale vašim performansama i i pratite kako se vaš biološki sat prilagođava novom odredištu.

PULSNI OKSIMETAR
Za aklimatizaciju na veće nadmorske visine ili praćenje spavanja, senzor za pulsnu oksimetriju2 koristi se svjetlosnim zrakama na zapešću kako bi procijenio koliko dobro vaš organizam apsorbira kisik.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU
Sat stalno bilježi vaš puls3 i upozorit će vas ako puls bude previsok ili prenizak tijekom odmora. Mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti, čak i dok plivate.

PRAĆENJE DISANJA
Bilježite kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

FUNKCIJA SAŽETAK ZDRAVLJA™
Zabilježite dvominutnu sesiju za bilježenje ključne statistike, uključujući puls3, varijabilnost pulsa, pulsnu oksimetriju2, disanje i stres. Zatim s pomoću aplikacije Garmin Connect™ na kompatibilnom pametnom telefonu generirajte izvješće s tim statističkim podacima kako biste ih mogli dijeliti.

PRAĆENJE STRESA
Varijabilnost pulsa upotrebljava se za izračun rezultata razine stresa pa možete vidjeti proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan.

TRENER ZA SPAVANJE
Pristupite prilagođenom treniranju za količinu potrebnog sna i otkrijte savjete o tome kako ga možete poboljšati. Upotrijebite ove smjernice kako biste pronašli odgovarajuću ravnotežu između izazovnih aktivnosti i prirodnog postupka oporavka vašeg tijela3.

PREPOZNAVANJE DRIJEMANJA
Automatski pratite ili bilježite svoje dnevne odmore i provjerite kako utječu na vaše tijelo, kao i koje je njihovo preporučeno vrijeme i trajanje.

SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™
Mjerite razinu energije u organizmu tijekom dana i saznajte kad ste spremni za aktivnosti, a kad su vam rezerve energije ispražnjene pa vam je potreban kvalitetan san da ih obnovite. Ostvarite dodatne detaljne i osobne uvide u to kako spavanje, dnevni odmori, svakodnevne aktivnosti i stres utječu na razinu vaše energije2.

PRAĆENJE HIDRACIJE
Bilježite dnevni unos tekućine kao podsjetnik za hidraciju. Možete postaviti i automatski cilj za hidraciju koji se prilagođava ovisno o vašem znojenju tijekom aktivnosti.

Garmin
Garmin

Garmin - globalni lider u navigacijskim tehnologijama, pruža izvanredne proizvode koji ti pomažu da bolje istražuješ svijet oko sebe. Garmin GPS uređaji, sportski satovi, pametni nosivi uređaji i navigacijski sustavi postavljaju nove standarde u preciznosti, pouzdanosti i inovacijama. Bez obzira ideš li na avanture, baviš se sportom, ribolovom ili putuješ, Garmin ti pruža napredne funkcionalnosti i intuitivno sučelje za ostvarivanje ciljeva. Uz Garminovu tehnologiju, uvijek ćeš znati pravi put, a svaki trenutak tvoje aktivnosti bit će praćen i optimiziran za tvoje zadovoljstvo i uspjeh.

Pregled svih Garmin proizvoda

Povezani artikli

Top