Pametni sat AMAZFIT GTS 3 Bijeli

Besplatna dostava
Akcija Uštedi 326,00kn
Osnovne značajke
Novi Amazfit GTS 3 pametni sat donosi brojna poboljšanja uz odlično korisničko iskustvo. Napredak je vidljiv u ugradnji 1.75“ Ultra HD AMOLED zaslona u boji s Always-ON opcijom, sa 341ppi te 1000 nita svjetline za odličnu preglednost, neovisno o uvjetima u kojima se nalaziš. Ultra lagano...
1.225,00kn 162,59€ **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 899,00kn 119,32€
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Pametni sat AMAZFIT GTS 3  Bijeli
1.225,00kn 162,59€ * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 899,00kn 119,32€
Opis
Novi Amazfit GTS 3 pametni sat donosi brojna poboljšanja uz odlično korisničko iskustvo. Napredak je vidljiv u ugradnji 1.75“ Ultra HD AMOLED zaslona u boji s Always-ON opcijom, sa 341ppi te 1000 nita svjetline za odličnu preglednost, neovisno o uvjetima u kojima se nalaziš. Ultra lagano aluminijsko kućište sata ima svega 8.8 mm, a sat teži samo 24.4 grama gdje je postavljen samo jedan gumb te zaslon sata prekriva veću kućišta za nevjerojatno iskustvo. Silikonski remen omogućit će ti super udobnost za cjelodnevno nošenje.
Još jedna odlična prednost ovog sata je njegova dugotrajna baterija. Uz klasično korištenje baterija će ti potrajati i do 12 dana, dok će sa intenzivnijim korištenjem potrajati 6 dana.
S ovim novim pametnim satom jednostavno možeš voditi računa o vlastitom zdravlju. U sat su ugrađeni precizni senzori kojima možeš motriti: kvalitetu spavanja, stres, zasićenost kisika u krvi kroz cijeli dan i otkucaje srca. Na uređaj možeš primati obavijesti o pozivima, porukama, postignućima, kao i s tvojih aplikacija. Novi Amazfit GTS 3 pametni sat zbilja pruža odlično, svakodnevno iskustvo korištenja. Također, rad srca i otkucaje možeš pratiti kroz cijeli dan, bilo da si profesionalni sportaš ili samo želiš biti aktivniji u svakodnevnom životu, ovaj sat pratit će otkucaje srca čak i dok plivaš.
U ovaj pametni sat ugrađen je mikrofon sa svrhom korištenja glasovnog asistenta – Alexa, koji će tekstualno odgovoriti na traženi upit. Uz Amazfit GTS 3 pametni sat dolazi više od 100 pozadinskih slika (na Zepp aplikaciji), a na njega možeš uploadati svoje slike te prilagoditi dizajn sata prema svom interesu. Ovaj pametni sat donosi više od 150 različitih vrsta vježbanja (trčanje, hodanje, vožnja biciklom i dr.), stoga je idealan za sve, od prosječnog rekreativca do aktivnog sportaša, a automatski će prepoznati njih 8

Povezani artikli

Top