U današnjem dinamičnom svijetu, sigurnost djece je na prvom mjestu za svakog roditelja. Upoznajte 360 SMART LIFE Bostlab Kids Watch E3, pametni sat dizajniran s posebnim naglaskom na sigurnost i funkcionalnost, dok istovremeno nudi zabavne opcije koje će oduševiti vašu djecu.

Dizajniran da Osvoji Srca

Ovaj pametni sat dolazi u dvije atraktivne boje, pažljivo osmišljen da se svidi svakom djetetu. Bilo da vaše dijete preferira svjetlije ili tamnije tonove, Bostlab Kids Watch E3 će se savršeno uklopiti u njihov stil. Ergonomičan dizajn osigurava udobnost tijekom cijelog dana, što je idealno za djecu koja su stalno u pokretu.

Dugotrajna Baterija za Neprekidnu Sigurnost

S kapacitetom baterije od 850 mAh, ovaj sat omogućuje praćenje kretanja vašeg djeteta do impresivnih 5 dana s jednim punjenjem. Više se ne morate brinuti o čestom punjenju – 360 Bostlab Kids Watch E3 osigurava dugotrajnu sigurnost i bezbrižnost.

Virtualna ograda i SOS Funkcija

Roditelji mogu postaviti virtualnu ogradu kako bi definirali sigurno područje za svoje dijete. Ako dijete napusti tu zonu, odmah ćete dobiti obavijest na svoj mobitel. Također, SOS gumb pruža dodatni nivo sigurnosti – pritiskom na njega, dijete automatski šalje alarm roditeljima u hitnim situacijama.

Vodootpornost za Svakodnevne Avanture

S IPX8 vodootpornim rejtingom, vaša djeca mogu bezbrižno uživati u igri u vodi ili pranju ruku bez potrebe za skidanjem sata. Ovo omogućuje neometanu igru i aktivnosti, što dodatno doprinosi osjećaju slobode i sigurnosti.

Neprekidna Povezanost

Bostlab Kids Watch E3 omogućava pozive i dopisivanje, što znači da roditelji i djeca mogu ostati u kontaktu u svakom trenutku. Sat nudi listu kontakata kako bi dijete moglo brzo i jednostavno kontaktirati članove obitelji kada je to potrebno. Osim toga, mogućnost grupnog dopisivanja olakšava komunikaciju s više članova obitelji odjednom.

Način Rada u Učionici

Kako bi se osiguralo da se djeca ne ometaju tijekom nastave, sat nudi način rada u učionici. Kada je ova opcija aktivirana, na satu se prikazuje samo vrijeme, što omogućuje djeci da se fokusiraju na svoje školske obaveze.


Praćenje Dnevne Aktivnosti

Uz funkciju brojanja koraka, djeca mogu pratiti svoju dnevnu aktivnost, što ih motivira na više kretanja i zdrav način života. Ova funkcija je sjajan način da se djeca potaknu na fizičku aktivnost i brigu o svom zdravlju.

360 SMART LIFE Bostlab Kids Watch E3 je idealan suputnik za djecu i roditelje. Sa svojim naprednim funkcijama, dugotrajnom baterijom i atraktivnim dizajnom, ovaj pametni sat pruža sve što je potrebno za sigurnost, komunikaciju i zabavu vaših najmlađih. Neka vaše dijete istražuje svijet s povjerenjem, dok vi uživate u miru znajući da je uvijek na sigurnom.

Povezani artikli

Top