Kabel DELOCK, SATA int. data 0,3m crveni metal kop. 82676

Osnovne značajke
Ovaj SATA kabel tvrtke Delock omogućuje interno povezivanje raznih SATA uređaja, npr. HDD-ovi, kontrolne kartice ili Flash memorije. Sukladan je s najnovijim standardom i omogućuje brzinu prijenosa podataka do 6 Gb/s. Kompatibilan je s prethodnim SATA verzijama, ali tada može postići samo...
2,90€
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 28

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Kabel DELOCK, SATA int. data 0,3m  crveni metal kop. 82676
2,90€
Opis
Ovaj SATA kabel tvrtke Delock omogućuje interno povezivanje raznih SATA uređaja, npr. HDD-ovi, kontrolne kartice ili Flash memorije. Sukladan je s najnovijim standardom i omogućuje brzinu prijenosa podataka do 6 Gb/s. Kompatibilan je s prethodnim SATA verzijama, ali tada može postići samo odgovarajuću brzinu prijenosa. Metalne kopče na konektorima osiguravaju da kabel pouzdano sjedne na mjesto.

Specifikacija

Priključak:
SATA 6 Gb/s 7 pinski muški ravni >
SATA 6 Gb/s 7 pinski muški ravni
Brzina prijenosa podataka do 6 Gb/s
Kompatibilan prema dolje sa SATA 1,5 Gb/s i 3 Gb/s
Promjer kabela: 26 AWG
Boja:
Kabel: crveni
Konektor: crni
Duljina uklj. konektor: ca. 30 cm


Zahtjevi sustava

Slobodan SATA priključak
DeLock
DeLock

DeLock - spoji se s visokokvalitetnom tehnologijom. DeLock nudi inovativna i pouzdana rješenja za povezivanje, prijenos podataka i dodatnu opremu. Bez obzira trebaš li kabele, adaptere, priključke ili ostale komponente, DeLock ima sve što ti treba za tvoje računalne potrebe. DeLock proizvodi su visokokvalitetni, pružajući brz i stabilan prijenos podataka te sigurnu i pouzdanu vezu. Neka tvoja računalna oprema bude pouzdana, brza i funkcionalna uz DeLock kabele, adaptere, USB hubove i ostalu računalnu opremu koja će ti olakšati korištenje uređaja i pružiti optimalno iskustvo u radu s računalom.

Pregled svih DeLock proizvoda

Povezani artikli

Top