Kabel DELOCK 65579, USB 2.0 A (Ž) na Type-C (M), 15cm

Osnovne značajke
This USB adapter cable by Delock is universally applicable and allows you to connect devices with a USB type A connector to a PC or notebook that is equipped with a new USB Type-C™ port, using an existing USB type A cable. Another possible application is the connection of devices with a USB type A...
6,00€
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 21

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Kabel DELOCK 65579, USB 2.0 A (Ž) na Type-C (M), 15cm
6,00€
Opis
This USB adapter cable by Delock is universally applicable and allows you to connect devices with a USB type A connector to a PC or notebook that is equipped with a new USB Type-C™ port, using an existing USB type A cable. Another possible application is the connection of devices with a USB type A port to a PC or notebook equipped with a USB Type-C™ port.
DeLock
DeLock

DeLock - spoji se s visokokvalitetnom tehnologijom. DeLock nudi inovativna i pouzdana rješenja za povezivanje, prijenos podataka i dodatnu opremu. Bez obzira trebaš li kabele, adaptere, priključke ili ostale komponente, DeLock ima sve što ti treba za tvoje računalne potrebe. DeLock proizvodi su visokokvalitetni, pružajući brz i stabilan prijenos podataka te sigurnu i pouzdanu vezu. Neka tvoja računalna oprema bude pouzdana, brza i funkcionalna uz DeLock kabele, adaptere, USB hubove i ostalu računalnu opremu koja će ti olakšati korištenje uređaja i pružiti optimalno iskustvo u radu s računalom.

Pregled svih DeLock proizvoda

Povezani artikli

Top